Mik a jelei annak ha megőrültem?
Én is köszi! Jókat nevetünk itt a laptop előtt az UFO barátommal. :D De szomorú vagyok, mert azt mondta, mindjárt haza kell mennie, és az a gond, hogy nagyon messze lakik, 12 fényévre. :(
2012. febr. 10. 16:17
12/37 A kérdező kommentje:
Én még csak most tanítom beszélni a mellettem lévő ufót hát ezek szerint ez hülyébb fajta :) de neki is honvágya van mindig az égre mutat, és az ufo joe játékkal játszik
Kedves Kérdező! Nekem nagyon sok ideig tartott, mire megtanítottam magyarul, mindig hoztam magammal a suliba -persze csak én láttam, láthatatlanná vált- és ott a magyar órákon rá is ragadt egy kis tudás. Hát akkor neked sok sikert a tanításhoz! Mi most várjuk a rokonait, nincsenek túl sokan, kb 3 milliárdan vannak, de még kb 4 fényév mire ideérnek, még van időnk készülődni. :)
2012. febr. 10. 19:34
14/37 A kérdező kommentje:
Hát igen csak az a baj hogy a mi életünk nem lenne elég a megtanításához, rá kell bíznunk őket a jövő generációjára is. :) De ha eljönnek majd hozzánk a családtagjai akkor remélem még azért megértik egymást is :)
Én is nagyon remélem! Át kell adnunk az örökséget! :)
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én szívesen meglátogatnám az UFO barátom szülőbolygóját. :)
Egyébként tök jó, hogy engem választott, mert így egy csomó új kütyüt ismertem meg általa, sokkal-sokkal előrébb járnak, mint az ember. :)
2012. febr. 10. 21:49
16/37 A kérdező kommentje:
Igen egyetértek veled. Én is megnézném az ő bolygójukat lehet ott is maradnék csak legyen oxigén :) amúgy meg az is igaz hogy sokkal fejlettebbek, repülő csőészaljuk van amiről mi emberek a tudatlanságunk miatt neveztük el így. Valójában teljes felszereltségű, ultramodern jármű, aminek a meghajtását talán 1millió év múlva értenénk meg, ráadásul környezetbarát is.
17/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, eléggé le vagyunk maradva. Mondtam is az UFO barátomnak, hogy olyan kellemetlen, hogy ehhez a fajhoz tartozok, az emberhez, tök szégyen előttük, hogy ilyen maradiak vagyunk, mindegy. :)
Mondta nekem, hogy ott Ők tudnának nekem mesterséges oxigént termelni, szóval lehet, hogy kiutazok hozzájuk, ha tetszik, én ott is maradok. :) Ki tudja, egy napon Te meg Én szomszédok leszünk egy másik bolygón. :)
2012. febr. 10. 22:05
19/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, az könnyen meglehet, hisz kevesen szeretnének egy másik bolygón élni, meg sokan sajnos félnek az ufóktól legalábbis furán gondolkodnak róluk, pedig nagyon nagyon kedves lények. :D
Mi tudjuk a legjobban, mennyire kedvesek. :D
De jobb is így, csak mi leszünk a nyertesek egy új világban. :D
2012. febr. 10. 22:30
Kapcsolódó kérdések: