Depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
Szomorúnak érzem magam, nagyon sok csalódás ért eddig az életemben. Habár még csak 12 éves vagyok, de úgy érzem senki sem szeret.. Nem vagyok magammal elégedett. Alvászavaraim vannak, túlérzékeny vagyok. Néha annyira boldog nak érzem magam, de ez egy szempillantás alatt elmúlik.:( Valaki megmondaná mit tegyek?:( Köszönöm szépen! :(2012. jan. 18. 10:27
1/5 A kérdező kommentje:
Plusz még pánikbeteg is vagyok.:/
2012. jan. 18. 10:30
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy a tinikorba érve kicsit érzelmileg instabil lettél. Keresd fel az iskolapszichológust és beszélgess vele ezekről, talán ő tud neked segíteni!
Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, nekik is kiöntheted a lelkedet, ha nem érzed annak, akkor a pszichológus!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy!:/:)
2012. jan. 19. 18:13
4/5 anonim válasza:
Ebben a korban sokan küzdenek ilyen problémákkal.
Keress olyan élethelyzeteket, amikor segíthetsz valakinek, családon kívülinek.
Lehet, hogy már azzal is segítesz másoknak, hogy végighallgatod, amit mond.
5/5 anonim válasza:
Nem vagy depressziós, én ugyanúgy érzek (12f) ez sajna ennek a kornak a velejáróha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!