Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós voltam vagy sem?

Depressziós voltam vagy sem?

Figyelt kérdés
Hónapok óta szenvedtem, napi szinten pánik jellegű rosszulléteim voltak. Jelenleg zajlik a válásom. Egy hónapja még napi szinten beszéltem vele, mert szóba került a békülés. Amióta nem beszélek vele, és nem tudok róla semmit se percről percre jobban vagyok. Már azon voltam, hogy orvoshoz fordulok, de azóta mintha elvágták volna. Mit gondoltok min mentem keresztül, illetve most hol tartok?
2012. jan. 16. 13:45
 1/1 anonim ***** válasza:
ez nem depresszio, inkabb idegesseg,stressz esetleg panikroham. aminek kivalto oka a ferjed illetve a valas.amiota nem beszeltek javult a helyzet tehat semikepp nem depresszio. jo uton haladsz, ne is lepj kapcsolatba a volt ferjeddel es semmi bajod sem lesz
2012. jan. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!