Fontos! Egy pár napja elég rosszul vagyok, olyan depressziós nyomott. Voltam buliba pénteken és sajnos bevettem egy kis ezt-azt. Gondoltam ezért vagyok másnapos, mert néha émelyegtem és picit szédültem?
Hosszú lett a kérdés ez lemaradt :
De ma olyan rosszul lettem majdnem összeestem és ülő helyzetbe majdnem azt se tudtam hol vagyok. Ugye nem lehet valami mellékhatás? :S
Megválaszoltad a kérdést!Kifogtál egy szennyezettebb tabit.
Kb.1hét amíg jobban leszel.Ja és ne nagyon pakold rá az energia italt!igyál sokat,mondjuk 3-4litert naponta.
vagy ez vagy csapj rá egy kis gyorsat,de ezt nem ajánlom mert könnyen át lehet esni a ló másik oldalára!!!
Ezzel egyet értek! Nem tabizok többé az biztos :S Úgyis olyan szinten ráparáztam ,hogy az egyik idióta ismerősöm (megjegyzem érett felnőtt nő) amikor megemlítettem neki a tabizást egyből olyan történetekkel rukkolt elő ,hogy a egy tabitól meghalt meghogy bevette és kómába esett és azóta szobanövény! Ilyet mondani ilyenkor? Azthittem a lélek kiszáll belőlem úgy elhagytam magam emiatt már majdnem mentőket akartam hívni mert féltem hogy kómába kerülök :S Így utólag esett le hogy már 3 napja ,hogy beszedtem a tabikat. Nah mind1 köszi a válaszokat eléggé megnyugodtam :) Most is szédülök picit de ahhoz képest ami volt! Remélem már vége.
B*sszák meg a TeleTabbik! :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!