Volt már valaki depressziós?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy lábalt ki belőle?milyen tüneteket tapasztalt?2012. jan. 16. 18:06
1/2 anonim válasza:
A depresszió tünetei sokfélék lehetnek. Van aki állandó lehangoltsággal küzd, van akire inkább hangulatingadozások jellemzőek. Hiányzik a motiváció, céltalan az életed, a múltból is csak a rossz emlékek jönnek elő. Szürke lapos és unalmas minden, arra sincs erőd, hogy megfésülködj. Nehezedre esik a napi feladatok elvégzése. Tudom, mert voltam benne. Orvoshoz sose mentem, saját magam kirángattam belőle valahogy. Tudod az ember rájön arra, hogy a szenvedés valahogy természetellenes állapot, én azt mondogattam magamnak, hogy én nem ilyen vagyok, ez nem én vagyok, és amikor egy kicsit jobban lettem, igyekeztem abban a jobb állapotban megmaradni. Nem törvényszerű, hogy ha ma szomorú vagyok, akkor mindennap szomorúnak kell lennem, ugyanúgy a másik véglet sem örökös. Aranyközéputat keresni mindenben. Egyensúlyt.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát a tünetek nagy része rám is jellemző sajnos.Neked meg gratulálok ahhoz hogy sikerült kijönnöd ebből az állapotból!:)
2012. jan. 16. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!