Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok?

Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! ELŐRE LESZÖGEZNÉM HOGY NEM VAGYOK EMÓ!

Szoktam a kezemet vagdosni,egyedül érzem magam és nagyon nagy a hangulat változásom[egyik percben boldog vagyok utána meg csak sírni van kedvem].Meglátok szerelmes párokat rögtön sírni lenne kedvem.Akkor most depressziós vagyok ? Ha igen mit tegyek ? 13/L

2012. jan. 14. 18:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy,a jövőmet sokszor rossznak látom.Ha a barátnőm jobb jegyet kap mint azonnal sírni szeretnék.=\.Légy szíves normális válaszokat írjatok.! Előre is köszönöm. :).
2012. jan. 14. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg bipoláris depresszió, keress fel egy pszichológust, vagy a suliban vagy a helyi kórházban! Sok sikert!
2012. jan. 14. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Utána néztem,és a tünetei mind egyeznek.:\.
2012. jan. 14. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Hátha tudok segíteni.
2012. jan. 14. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező!

Természetesen mindenképpen beszélj az iskolaorvossal, anyukáddal a dologról, de azért nem kell mindjárt a diagnózist felállítanotok. Ez az egyik legérzékenyebb kor, most fejlődsz a leginkább. Ez sok változással jár. De az jó, ha odafigyelsz magadra.

2012. jan. 14. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy,nincs iskola pszichológus. :\.
2012. jan. 14. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszélj valakivel, akiben megbízol. Jó ötlet volna meglátogatni egy pszichológust, kérd meg a szüleidet, hogy keressenek egyet (nem ciki, sőt, Amerikában egyenesen divat), nem fognak máshogy tekinteni rád, hanem büszkék lesznek, és örülni fognak, hogy szeretnéd megoldani a problémáidat. A kezedet pedig ne vagdosd, kérlek, az csak ront a helyzeten, mert nem csak, hogy mindig emlékeztet, nem is fogsz tudni rövidujjú ruhákat hordani se nyáron se semikor, és rosszul fog esni, hogy mikor már egy egészséges, vidám ember leszel (mert igen, az leszel), akkor is ott lesznek a nyomai. Ne szégyelld magad, és ne félj segítséget kérni. Remélem minél hamarabb jobban leszel :)
2012. jan. 14. 21:08
 8/8 anonim válasza:

A depresszió és a mánia tünetei esetenként együtt fordulnak elő. Ezt nevezzük kevert bipoláris zavarnak.

A beteg gyakran agitált, alvási nehézségei vannak, néha még pszichózisba is kerülhet, vagy öngyilkosságra irányuló gondolatai vannak. Egyrészt nagyon lehangoltnak érezheti magát, másrészt viszont rendkívül energikusnak.

2012. jan. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!