Depressziós vagyok?
Sziasztok! ELŐRE LESZÖGEZNÉM HOGY NEM VAGYOK EMÓ!
Szoktam a kezemet vagdosni,egyedül érzem magam és nagyon nagy a hangulat változásom[egyik percben boldog vagyok utána meg csak sírni van kedvem].Meglátok szerelmes párokat rögtön sírni lenne kedvem.Akkor most depressziós vagyok ? Ha igen mit tegyek ? 13/L
Kedves kérdező!
Természetesen mindenképpen beszélj az iskolaorvossal, anyukáddal a dologról, de azért nem kell mindjárt a diagnózist felállítanotok. Ez az egyik legérzékenyebb kor, most fejlődsz a leginkább. Ez sok változással jár. De az jó, ha odafigyelsz magadra.
A depresszió és a mánia tünetei esetenként együtt fordulnak elő. Ezt nevezzük kevert bipoláris zavarnak.
A beteg gyakran agitált, alvási nehézségei vannak, néha még pszichózisba is kerülhet, vagy öngyilkosságra irányuló gondolatai vannak. Egyrészt nagyon lehangoltnak érezheti magát, másrészt viszont rendkívül energikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!