Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hiszik azt hogy depressz...

Miért hiszik azt hogy depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
attól hogy tudom magamról hogy semmit sem érek meg mindent elrontok meg stb.ez nem depresszió, csupán egészséges önkritika...elvégre is én ismerem a legjobban saját magam nincs igazam?
2011. dec. 8. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
már mindenkire ráfogják hogy depressziós. szerintem te inkább pesszimista vagy,és kicsi az önbecsülésed. a depresszió az egészen más.
2011. dec. 8. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A depressziónak megvan a jól körülírható tünetegyüttese. Olvasd el! Csak arra ügyelj, hogyha 4 tünetet ír, akkor 3 tünet az nem az. Ugye érted. Nehogy magad próbáld meggyőzni, hogy igenis az vagy.
2011. dec. 8. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha neked így jó, ahogy van, akkor biztos nem vagy beteg
2011. dec. 8. 23:17
 4/4 A kérdező kommentje:
nem jó de úgyse tudok rajta változtatni. próbáltam eltenni magam láb alól de az sem sikerült annyira szerencsétlen vagyok még az se jött össze... maybe next time. köszi a válaszokat.
2011. dec. 9. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!