Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet legyőzni a...

Hogyan lehet legyőzni a szorongást? Van olyan akinek már sikerült?

Figyelt kérdés
Tudom a pontos okát,tudom mitől félek és miért.De nem tehetem meg h elkerülöm az embereket,nem buszozok,nem állok be egy hosszú sorba.Ezek az élet velejárói.Hogyan lehet félelem nélkül élni? 5 éve vagyok komolyabban szorongó ember,de gyerekkoromban is sokszor féltem és gyomoridegem volt. 5 ée nagyon durva.Ma már nem tudok fölszállni egy buszra,nincsenek barátaim,nincs párkapcsolatom,nem tudok szerelmes lenni mert félek.
2012. jan. 14. 12:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is jártam úgy hogy mentem dolgozni és hirtelen rám jött a hasmenés,tartottam,tartottam annyira rossz volt minden dolgozó ott ült a buszon sőt a főnököm is előttem,párom mellettem ült és remegtem nem tudtam hol leszállni mert főuton mentünk zsibbadt mindenem,komolyan azt hittem hogy bemegy na már el is képzeltem hogy hogyan nevetnek rajtam az emberek,aztán mondtam a páromnak hogy nem birom nekem le kell szállnom előre szóltam az előttem ülő fönökömnek hogy nem tudok bemenni dolgozni nekem le kell szállnom,mert ha nem nagy bajok lesznek szerencsére megértő volt párom előre ment szólt a soförnek szerencsére már a városban voltunk le tudtam szállni futás a wc-re azótra rettegek a busztól dolgozni is busszal kell menni de mielőtt felszállok előtte vagy 5x megyek wc-re előtte napokkal nem eszek mást mint kekszet.ma van az a nap amikor eldöntöttem hogy szembenézek a félelmemmel és le fogom küzdeni mert nem fogja az életemet tönkre tenni egy pánikbetegség 22 éves vagyok és Chron beteg is sajnos de szeretnék családot 1-2 gyönyörű gyermekre vágyom akikért élhetek és nem fogom feladni,fogom a keresztem a nyakamban és imádkozom istenhez miközben magamban bizok hogy meg tudom csinálni,azt hittem a cigit sem fogom letenni de egyik napról a másikra letettem akaraterővel csakhogy egézségesebb legyek már nem is kávézom oda figyelek magamra,minden nap egy jó kis séta hidd el nekem a csendes erdőben a legjobb,vagy egy csodaszép helyen,ahol csicseregnek a madarak,lágyan fúj a szél ha nincs jó idő elég ha elképzeled magamban és megnyugszom tőle egy kis zenével ízesítve.Az élet ilyen csalódni kell,de ez nem azt jelenti jogy fel is kell adni,mert csalódtál valamiben lépj tovább állj fel ne hagyd hogy bárki is ellökjön,gondolj azokra akiket nagyon szeretsz,és ne add fel.,minden nap van valami kellemetlenség ami miatt rossz kedvem van.Ajánlanám hogy vezess naplót írd le a félelmeid,a szorongásod okát,szedjél vitaminokat a b6 a b12 nagyon jó vitamin,sok séta,sport és a jóga a relaxáció az ami még sokat segít ha ezzel sem jobb akkor már nagyobb a baj és menj el orvoshoz.
2014. márc. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!