Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyira ki vagyok. Éppen hogy...

Annyira ki vagyok. Éppen hogy nem sikerült a nyelvvizsgám, hogy tegyen magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Felsőfokú volt és 56%-om volt, 60-tól van meg.

Most iratkozzam be egy tanfolyamra, ami több tízezerbe kerül? Vagy hagyjam a csudába?

Annyira el vagyok keseredve.

2012. jan. 9. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Nem kell a tanfolyam! Készülj fel magadtól a következőre. Én is ugyanígy csináltam. Jelentkezel a következőre, addig pedig gyakorolsz otthon.
2012. jan. 9. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

De hogy valami jót is mondjak: a munkáltatóknál már nem nagyon számít a papír mert helyből letesztelik a

tudást. Ott bizonyíthatsz.

2012. jan. 9. 14:46
 3/6 Antimod ***** válasza:
54%

Jelentkezz a következőre, amíg nem sikerül. Most már van vizsgarutinod. Ne hanyagold el, mint én, aztán lejárt a sikeres szóbelim, és elveszett.

Egyébként én még rosszabbul jártam, mert első alkalommal hanyagul nézték meg, és abban a tudatban mentem be a nyelviskolába, hogy átveszem a bizonyítványt. Erre közölték, hogy ja az mégsem sikerült (miután tíz percig nyámnyilán keresgélték a papírt), és még elnézést sem kértek.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 9. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
esküszöm öngyilkos leszek úgy kivagyok... :(((((((((
2012. jan. 9. 15:06
 5/6 Antimod ***** válasza:
60%

Nekem is csak pár százalék hiányzott, de azért ilyesmikre nem gondoltam. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak az életben.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 9. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valamiért, hát ezért ne gondolkozz öngyilkosságon. Ez egy olyan dolog, amit meg lehet csinálni. Neked nem volt szerencséd, mert nem tudtad a feladatot. Azért nem tudhattad, mert olyat adtak fel, ami éppen nem ment. Ha Olyat adtak volna, ami megy, tetszik, sikerült volna. Semmiképpen se hagyd a fenébe, a kedvedet pedig végképp ne vegye el a nyelvtől, hanem gyakorolj addig, és jelentkezz a következőre. Ezt így lehet megoldani, senkinek nem lesz belőle baja, csak persze nagyon rosszul esik.
2012. jan. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!