Lehet hogy fura kérdés, de: fogyatékos vagyok?
téliszünet után a suliban gondolom a pihenés miatt,jobba tudtam koncentrálni,és így az első héten kaptam rögtön három ötöst.
most viszont még csak 2 hete járunk suliba,és máris kapni fogok egy csomó szar jegyet,írtunk matekból is,és amíg a többiek már az óra felénél kész voltak,én 45 perc alatt még örültem,hogy pont csengő előtt sikerült befejeznem az utolsó feladatot. egyébként most pont ilyen középpontos tükrözésből írtunk és az ábrákat is nekünk kellett megrajzolni,úgyhogy az is idő volt,de másoknak mégis sikerült befejezni...
és szóval az első feladatot már elfelejtettem,pedig óra előtt néztem át,a második feladatot meg egy az egybe meg se tudtam csinálni,mert csak miután beszedték,akkor jutott eszembe,hogy basszus,azt meg le se írtam
szóval most szurkoljatok,hogy legyen legalább egy 2-es...
meg ez így dogák után szokott előfordulni,hogy sokáig egy helyre figyelek,és utána így szédülök,meg nagyon fura érzésem van..szóval így rendesen émelygek
és egy csomószor matek óra után szószerint fáj a fejem a gondolkodástól
és ez még nem is a legrosszabb,hanem technikából most vettük azt az Otto motort és én eddig kb azt se tudtam,mi a szar az a kipufogószelep,meg ilyenek,és amikor a tanár ott sorban elmondta hogy ugye mi zajlódik le a motorban,mire a végére ért,azt se tudtam,miről van szó?
más osztálytársaim meg le se írták,és még is megjegyezték és köv. órán feleltetett belőle
és a tanár azt is mondta,hogy aki ilyet nem tud egyből megjegyezni,az nem is 7. osztályba való
akkor most tényleg valami mentális bajom van és nem vagyok jó 7.es?? vagy miért nem vagyok olyan okos mint a többiek? pedig szoktam normálisan reggelizni is,úgyhogy az se lehet,hogy amiatt nem tudok odafigyelni
mi a bajom? fogyatékos vagyok?
14l
Ha ezeket így le tudtad írni, akkor nem hiszem, hogy gond lenne nálad odabent. Szerintem ez elég buta példa volt, hogy az Otto motort nem sikerül megemésztened, mert az azért nem egy barátságos téma, annak ellenére sem, hogy gondolom nem túl magas szinten magyarázzák általános iskolában.
A srácoknak az ilyen jobban megy, mert valószínűleg érdekli őket a téma.
Rövidre zárva, elképzelhető, hogy tanulási nehézségeid vannak, de 'fogyatékos' nem vagy, ez fix. Amúgy a mentális fáradtságot rendszeres testmozgással tudod leküzdeni a legkönnyebben, és a tanulni és könnyebben fogsz tudni majd.
köszi :P amúgy nem azért,hogy bunkó legyek,de amúgy jah,tényleg szokott írni pár felnőtt ember is itt olyan kérdéseket,hogy én ennyi idős fejjel kb zseni vagyok mellettük,pedig én se vagyok valami észlény...:D
bár igen,lehet,ezért van,ez ellen meg nem hiszem,tudnék valamit tenni :|
"és a tanár azt is mondta,hogy aki ilyet nem tud egyből megjegyezni,az nem is 7. osztályba való"
az ilyen tanárokat ütném!! -.- ilyen megalázó kijelentéseket tenni, amik ráadásul annyira elveszik az ember önbizalmát, hogy fogyatékosnak gondolja magát...
szerintem is csak tanulási nehézségeid vannak, nem vagy fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!