Mániákus hazudozó vagy csak megviseli a tinédzser kor? Biztos a 286. kérdés erről de kérlek írjatok valamit, mert kezd elfajulni a dolog.
Háttér:
-mindkét szülő vér szerinti, dolgoznak, kedvesek, rendesen nevelnek
-két idősebb fiútestvér, akik tűzbe mennének a húgukért, soha semmi nagyobb probléma nem volt velük
-egyetlen lánygyermekként mindent megkap amit csak szeretne (ésszerű határokon belül), foglalkoznak vele, MINDEN sz*rból kihúzzák
-a baráti körről nem sokat tudunk, mert beszél róluk, de már nem tudjuk, hogy mit higgyünk el.
A történet:
Miután én kb. 2 éve jöttem össze a párommal, csak erről az időről tudok mesélni, de azt tudom, hogy már az általános iskolában is voltak gondok. Felső tagozatban szinte minden évben pótvizsgáznia kellett. Úgy döntött, hogy a szakmatanulást választja a gimnázium helyett. Elkerült egy -nyugodtan mondhatom, hogy- rossz iskolába. Innentől kezdve nem volt megállás. Nem járt be az iskolába, verekedett,...elég hosszú a lista. 1 évet járt csak ebbe a suliba, év végén már nem is mert bemenni. Átiratkozott egy másikba.Most itt tartunk, ez az első éve.
A saját szüleit képes meglopni, már nem lehet értéket tartani otthon, ugyanazt a pénzt elkéri az apjától és az anyjától is valamilyen ürüggyel, aztán nem tudja megmondani mire szórta el. A csillagokat képes lehazudni az égről, azért, hogy egyik hazugságát a másikkal fedezhesse, és így tovább. Rengetegszer belebukott már. El lett neki magyarázva értelmesen minden, hogy itt vagyunk, segítünk ha kell,...stb. A szülei megértik, hogy kamasz és hogy most minden előbbre való nála, mint a családi kapcsolatok.Pszichológushoz is elvitték, ahol szintén úgy hazudott, mint a vízfolyás, de olyan dolgokról, hogy az valami elképesztő és rettenetesen bántó a szülei számára, mert semmi valóságalapja nincs. Nem szeretnék példát felhozni. A tudtuk nélkül írok, mert szeretném hallani pár kívülálló véleményét is (remélem megértitek).
A szülei már nagyon kivannak, nem tudják, hogy miért történik ez. Mi pedig a párommal nem tudjuk, hogy hogy segíthetnénk azon kívül, hogy mellettük állunk.
Elnézést kérek, ha hosszúra sikerült és köszönöm előre is annak, aki elolvassa és válaszol.
20/L
Uhh. ne haragudjatok. igy visszaolvasva én sem veszem ki, hogy ki vagyok.
Az én párom az idősebbik fiutestfér.:) Asszem akkor igy már összeállt a sztori.
A cigi a legeslegmellékesebb.... még 7-800 ft hagyján, de 35Ezer??(lakást adnak ki,azt a pénzt vette el) és nincs egy darab uj ruhája sem. se műköröm, se póthaj... nem értem hova lett pedig állandóan ezekről a dolgokról beszél...
És ez nem az első eset volt... de a testvéreit ugyanúgy meglopja. már senki nem hagy benn semmit a lakásban.
Szerintem itt a kulcs: de azt tudom, hogy már az általános iskolában is voltak gondok. Felső tagozatban szinte minden évben pótvizsgáznia kellett.
Szóval ő már korábban is ilyen volt. Vagy az h ilyen volt, ilyen marad vagy az h valamire kell a pénz (pl drogra) Az utóbbiank egy vérvizsgaélattal vagy tipikus tünetekkel utánanézhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!