Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fényképeken mindig úgy látom...

Fényképeken mindig úgy látom magam, mintha fogyatékos lennék. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Vagy valamilyen bamba nézetben látom magam. Pedig a tükörrel nincs baj. Egyszerűen úgy érzem, rólam lehetetlen jó képet csinálni. Pedig nem érzem magamat idiótának (haha). Amúgy lehet, hogy valami kisebbségi vacak azért van a háttérben. Általános iskolában mondták, hogy kicsit fogyatékos vagyok (diáktársak), persze lehet hogy túl személyesen veszem
2012. jan. 1. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. :)))

Az okát nem tudom, egyszerűen nem vagyok fotogén szerintem. :)

22/L

2012. jan. 1. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én tudod mire fogom ezt? Arra, hogy nem szeretem ha fényképeznek. Én nem vagyok csúnya, viszont a képeken. :S
2012. jan. 1. 20:38
 3/6 Antimod ***** válasza:
Vannak olyanok, akik minden képen előnytelenek. Nem tudom az okát.
2012. jan. 1. 20:40
 4/6 homo ludensz ***** válasza:
Ugyan ezt élik át akik filmekben szerepelnek.Van aki soha sem nézi meg a filmet amiben szerepel,pedig ők hivatásosok.Valami más kép él magukban önmagukról és a fénykép vagy a film az "őszinte".
2012. jan. 1. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat hallanám. Nem tudom miért van ez, pedig se enyhe, se súlyos fogyatékosságom nincsen, a képeken viszont olyan arcokat tudok akaratlanul is vágni, hogy sírva törlöm őket a gépről feltöltés után.
2012. jan. 1. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért van, mert annyira előnyösnek szeretnénk kinézni a képeken, hogy azt sem tudjuk, hogy milyen arcot vágjunk. Nem is látjuk akkor magunkat. A tükörben meg úgy nézünk a saját szemünkbe, ahogy mi jónak látjuk. Gyakorolni kell. De nem is biztos, hogy előnytelen, csak mi találjuk ki, mert hiúk vagyunk.
2012. okt. 15. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!