Van még itt "élő halott" rajtam kívül?
Most jöttem rá, hogy már régebben irogattunk...
és szimpi voltál és tényleg abbamaradt...fogalmam sincs miért, talán azért mert messze vagy........
és nem voltál olyan rossz társaság, mint ahogy azt képzel/t/ed!
És szép a neved hehe
És tudom, hogy mi a bajod
LUSTA és motiválatlan vagy, de amúgy aranyos.
De ragályos a negatív hozzáállásod, amit én most nem bírnék ki (múlt héten még úgy volt diliházba küldenek)szóvl, ha kicsit képes vagy pozitívabb lenni, akkor bármi lehetne köztünk...
22:23
Mivel MSN-en ismerkedni nehezebb, mint élőben (mert pl. nincs nonverbális csatorna), ezért ne csodálkozz, ha ott nem megy.
Utolsó. Jó zene :)
# 23/24: Nem semmi írás. Hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező. Eléggé hullámzó a hangulatom.
Én is szarnak képzeltem magam mondjuk egy másfél éve, de aztán elmentem szakemberhez és egész jól lettem. Utána csak ott rontottam el az egészet, hogy abbahagytam a gyógyszeres kezelést meg a pszichoterápiát. Összejöttem egy lánnyal, akiért gyakorlatilag a feladtam a hobbijaimat, az ismerőseimmel való kapcsolataimat. Most meg úgy vagyok, hogy ő már menne másokkal másfele, én meg csücsükélek egyedül a szobámba és várom a sült-galambot, jó barátok, kedves ismerősök nélkül.
Szerintem kezdésnek keress egy szakembert és menj el hozzá. Elkezd majd kérdezgetni, aztán minden megy majd utána magától. Még a konditerem is jó ötlet. Meg annak a lánynak tessék válaszolni aki itt ismerkedni akar veled, mert ha nem IRL megkereslek és jól fenékbe billentelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!