Pánikbetegség? Asztma? Szklerózis multiplex? Szívelégtelenség?
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, mi lehet a jelenségek forrása!
3 hete szédüléssel, erős gyors szívdobogással, izomgörccsel és légszomjjal kezdődött. Szinte mindent megmértek a szívemen, kivéve ultrahangos vizsgálatot. Akkor azt mondták, pánikbetegség. Elhittem, mert sokat stresszeltem az utóbbi időben. Kiírtak nekem Xanaxot.
Elmentem orvoshoz, kiderült hogy asztmás is vagyok, de nem igazán érzem semmi különös jelét egész évben, csak a parlagfűre vagyok allergiás, arra sem jelentkeznek durva tünetek. Mégis kiírt az orvos 3 havi szteroidot.
A vérvizsgálaton semmi különöset nem találtak.
Mivel a Xanax köztudottan függőséget okoz, és romlik a hatásfoka a használattal, gyógyteákkal próbálom helyettesíteni.
Később rájöttem, hogy nem asztmám van, hanem egy tüdőgyulladásom (váladék jött fel). Aztán a fájó érzés átterjedt a tüdőmről szívemről a gyomromra is, hasmenésem volt. Vettem tüdő és gyomorhurut elleni teát, azokból ki is gyógyultam, most diétázok.
DE a szédülés, remegés, gyengeség még mindig előjön, főképp reggel.
Nagyon remélem hogy csak pánikbetegség, mert állítólag a SMnek is hasonló jelei vannak, vagy ha a szívemmel van valami gond (sportnál megterheltem), akkor még arról sem tudok.
Elég valószínűnek tűnik, hogy oxigénhiányról van szó, mert a zsibbadás szédülés mellé a végtagjaim hidegek, elfehéredek. Ha lelógatom a fejem az ágyról, akkor észhez térek, de a hasamban, végtagjaimban tovább megy a remegés, görcs, hidegség.
Azért tettem fel nektek a kérdést, mert úgy veszem észre, hogy szinte senki sem veszi elég komolyan a dolgot a környezetemben, és ez tovább fokozza a pánikérzetet (ez biztosan van benne).
Az orvos azt mondta, ha szedem a gyógyszereket (szteroidok, xanax) és mégis előjön, csak akkor menjek vissza. Voltam már az összes orvosnál ahová hivatalosan tartozok, de egyik sem kedves, segítőkész.
Mit tudok ilyenkor tenni? Beutaló mindenképp kell idegrendszeri vizsgálathoz, meg szívultrahanghoz? Neten olvastam, hogy a pánikbetegséget csak akkor szabad megállapítani, ha minden mást kizártunk, de az orvosok nem végezték el rajtam az összes vizsgálatot.
Az az érzésem, hogy én netről legalább annyit tudok magamon segíteni, mint a "szakemberek", akik nem végeznek sem alapos, sem gyors munkát.
Érdekelnek olcsó, természetgyógyászati megoldások, mert nincs pénzem még arra a gyógyszerre sem, amit felírtak, mellesleg tapasztalatokból tudom, hogy azok a szerek ártalmasak. Mi lehet tehát a bajom és mi a megoldás?
Azzal nem lesz gond, én addig harcolok, amíg meg nem találom a megoldást. :) Próbálom terelni az érzelmeimet, mikor érzem hogy a rossz érzés rámtörne, és aránylag jól működik. Ha mégsem akkor xanax.
Hogy érted hogy nem privát jártál?
Inkább végzek életem végéig gyakorlatokat minthogy szereken éljek.
A titkot ismerem, csak kissé úgy látom az emberek túlmisztifikálják a dolgot, és egy kicsit pénzszagú is a dolog, de ettől még maga az alapgondolat, az önkontroll és a lelki világ megteremtésével egyetértek. Majd elolvasom.
Hogy érted hogy gyógynövényben? Mármint kaphatók gyógynövéyes boltokban, nem csak hivatalos "patikákban"? Vagy nem konkrétan neuroptimet veszel hanem ilyen anyagokat tartalmazó gyógynövényt?
Ja, ja!
A Neoroptinos ember. Tudod, cimbora én 4200 ért 7 hónapi gyógyszert kapok, amit orvos írt. Ennyiért meg is gyógyítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!