Ez pánikbetegség lenne? Mit tehetnék?
Mostanában ha egyedül vagyok sokszor félni kezdek. Mindig attól, hogy mi van, ha rosszul leszek, és mivel nincs velem senki, ott halok meg. Vagy pl buszon attól, hogy senki nem segítene.... Ilyenkor szabályosan rosszul leszek fizikailag, ver a szívem, úgy érzem, hogy nem kapok levegőt, szédülök, úgy érzem el fogok ájulni.
Egyébként semmilyen fizikai betegségem nincs, hogy ettől kelljen félnem, és soha nem történt velem olyan, hogy rosszul lettem volna és senki sem segített. Nem értem, mégis miért félek akkor? És hogyan tudnám legyőzni? Orvos nélkül lehetséges?
23N
Köszi...
És milyen gyógyszert szedsz? Valami nyugtatószerűséget? És folyamatosan, vagy csak ha rádjön?
Igazából sejtem az okát, sose szerettem egyedül lenni, mindig volt mellettem valaki. De már nem élek a szüleimmel, és egy éve párkapcsolatom sincsen. Ez a dolog is azóta jött elő már párszor, előtte nem volt ilyen. De nem hiszem el, hogy ennyire gyenge, sérült senki vagyok, hogy nem tudok egyedül megállni a lábamon :(
Igen, próbálom ilyenkor mondogatni magamnak, hogy nem lesz semmi baj, max felhívom a mentőket, vagy bárkit, de sajnos nem tudom megnyugtatni magam...
Kihez forduljak? Háziorvos beutal pszichológushoz, ha kérem?
Mégegyszer köszi a válaszokat, és remélem hamarosan jól leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!