Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon egyedül vagyok. Valaki...

Nagyon egyedül vagyok. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
szoval kb két honapja sokszor gondolok öngyilkosságra és társaira. nem akarom elmondani senki ismerösnek mert attol félek h hülyének nézne. viszont az az egyvalaki aki tudja azt mongya kéne keresnem vkit akiben maradéktalanul megbizok akinek mindent elmondok és akinek hiszek is. Sajnos ien nincs nekem ezért gondoltam hogy hogyha itt van esetleg vki aki őszinte nem viccel vele akkor esetleg segitene nekem. Ha igen akkor kérlek segits. Beszélj le az öngyilkosságrol. lécci. nem akarok meghalni
2011. dec. 14. 19:49
1 2
 11/13 simizucyka válasza:
Bulizz...Engedd el a külvilágot...Semmi sem számit, csak a pillanat...
2011. dec. 15. 12:03
 12/13 Slim111 válasza:
szija.. nemtudom kivagy de velem is ugyanez van már 4 hónapja,én a legjobb barátomat vesztettem el aki osszejott egy olyan lánnyal akiért megtudtam volna halni..erosnek kell lenni..mégha mindennap sirunk is.. :)
2011. dec. 25. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:
akkor (legalább :( ) boldog karácsonyt nektek :-)
2011. dec. 25. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!