Nagyon egyedül vagyok. Valaki tud segíteni?
legalább eggyel kevesebb ember lesz aki nem tud helyesen írni:
*szóval
*hónapja
*attól
*mondja
*megbízok
* ILYEN
és még sok van...de bocs, megyek élvezni az életem mert megadatott ahelyett hogy sajnáltatnám magamat és vadidegenek előtt alázkodnék meg.
Keress valakit, aki segít, itt senki nem fog. Le kell valakivel ülnöd megbeszélni, nem neten kell várni hogy valaki válaszoljon. Ha nem akarsz meghalni, akkor ne halj meg, próbáld azt értékelni amid van, mert lehet hogy más ember sokkal kevesebbel képes teljes életet élni...
normális kérdésre tudunk normális választ adni.
HOGY BESZÉLJÜNK LE AZ ÖNGYILKOSSÁGRÓL MIKOR AZT SE TUDJUK KI VAGY?!
Beszélj a szüleiddel, tanárokkal, barátokkal, azért vannak, nem azért hogy idegenek győzködjenek.
Hát nem sok jót kaptál az eddig válaszolóktól.
Én is nagyon magányos lettem az utóbbi 1-1,5 évben,sokszor voltam úgy mint te..
Szerintem még ha most teszel ez ellen az érzés ellen, akkor nem fog komolyabbra fordulni ez a depresszív állapot, amiben most vagy.
Sportolj egyedül vagy barátaiddal/olvass (nem tudom mit szeretsz csinálni), vagy keress valami teljesen új hobbit, ami lefoglalja a gondolataidat..töltsd több időt a családtagjaiddal..ők éreztetik, hogy van, akinek igenis fontos vagy!20l
"Nagyon egyedül vagyok. Valaki tud segíteni?"
Tele van a GYK magányos emberekkel. Miért nem találkoztok?
"szoval kb két honapja sokszor gondolok öngyilkosságra"
Hívj lelkisegély-szolgálatot vagy keress fel pszichológust.
"viszont az az egyvalaki aki tudja azt mongya kéne keresnem vkit akiben maradéktalanul megbizok"
A maradéktalan bizalom felépítése általában időbe telik. Viszont ha akár csak elkezdődik néhány barátság-kezdeményed, már az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!