Hogyan kezdődik el az anorexia? Milyen érzések, gondolatok jellemzőek?
Azt hiszem, anorexiás leszek. Azok, akik már megjárták, vagy épp még mindig szenvednek benne, le tudnák írni nekem, milyen érzéseik voltak a kezdetén? Amikor még ettek, még nem voltak biztosak benne, a súlyuk is normális volt viszonylag.
Magamról röviden: nyáron jutott eszembe ez a hülyeség, a nagy önutálat szülte. Akkor 49 kg voltam, most 44. Már többször hánytattam magam, többször nehezen, de sikerült megállnom az evést. De nem tudom, hogy ez csak egy rossz ötlet, vagy betegség. Segítsetek, kérlek!
16L
Pszichológusnál jártál, vettél részt terápián? Ha csak a testúlyod normalizálódik erőszakkal, attól még a lelked ugyanolyan beteg lesz. :(
Sokat olvastam én is a témáról, én jelenleg 44-45 kg vagyok, hirtelen fogytam le a megszokott súlyomról (49 kg) és most napi 8OO-9OO kalóriát fogyasztok, hogy ne hízzak vissza (ami az igazság, ha lemennék 42-re nem bánnám..), de félek én is, hogy nem tudok leállni. Semmiképp nem akarok hízni. Nagyon depressziós vagyok alapból, 2-3 hete minden nap magam alatt vagyok.
Őszintén kívánom neked, hogy kilábalj ebből de ahogy én tudom, ez csak pszichológus segítségével fog menni mert hiába hízlalnak fel otthon 5O-re, ha belül nem sikerül meggyógyulni.
Tényleg menj el és légy minden erőddel azon, hogy meggyógyulj, mert ebbe a BETEGSÉGbe túl sokan meghalnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!