Anorexiás vagyok?
Sziasztok!
16 éves, 165 centi, 45 kilogramm vagyok. Nem látom magam nagyon kövérnek, de van egy szépségideálom, és ahhoz még nem vagyok elég vékony. Sokszor utálom magamat, ha eszek, bűntudatom van. Az utóbbi pár napban többször hánytattam magam. Sírtam közben, mert nagyon kellemetlen, és tudom, hogy nem helyes, mégis újra és újra ledugtam az ujjam a torkomon. Néha éjfélkor kikelek az ágyból, mert úgy érzem, muszáj kicsit edzenem. Sajnos nehezen állom meg az evést, mert mindig van valami, amit megkívánok. :( A célom a 40 kilogramm! Azt hiszem, mindent leírtam. Én nem érzem magam anorexiásnak, vagy másféle étkezési zavarosnak, mert van egy nagy különbség: nem látom magam kövérnek. Ugye igazam van?
40 kg??? Az borzasztó kevés. Csontváz leszel. Már így is nagyon vékony lehetsz. Mondanám, hogy ne fogyj tovább, de nem fog érni semmit, mert te elhatároztad, hogy megcsinálod.
De amúgy azt te sem gondolhatod, hogy nincs semmiféle evés zavarod, ha hánytatod magad...
Nem jó úton vagy, csak ennyit mondhatok.
nem, nincs igazad
de még bulímiás is vagy, látogass meg minél hamarabb egy pszichológust
hát figyelj, az akkoris túlzás, az nem hivatalosan "szép"
te lehet úgy éreznéd magad szépnek, de másoknak az már nem fog tetszeni, senki nem szereti a végleteket a kövér-vékony témán belül
Szerintem nincs azzal baj ha vékony szeretnél lenni. De a hánytatás semmiképpen nem jó megoldás mert tönkreteszed magad vele.
És egyél rendesen csak egészséges kajákat. Zöldségeket gyümölcsöket.
Mert ugyebár a vékony is lehet szépen vékony meg csúnyán vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!