Van rajtam kívül olyan volt anorexiás, aki azt kívánja, sose "gyógyult" volna meg? Inkább belehalt volna?
Miért lenne jobb a halál?
Ezek szerint mégsem gyógyultál meg, nem?
szia!
Bár nem egészen ugyan az, de a rokonom kislánya volt anorexiás. (Igazából ő félt a nyeléstől, azért fogyott először le.)
Na mindegy, szóval nem a kislány akart meghalni, hanem az anyja volt úgy, hogy "Isten adta, Isten elveszi"... Nagyon vallásos az anya, és sajnos így fogta fel. A kislány majdnem meghalt emiatt.
Amit írtál, azt veszem ki belőle, hogy ha valóban meggyógyultál, nem önszántadból tetted. Mert ennek örülnöd kellene, hogy kigyógyultál belőle!
Gondolom 16-20 év közötti vagy és nem vagy megelégedve a külsőddel, illetve magaddal!
Nem akarok prédikálni, mert hiába is írnék bármit (futás, bicajozás, diétás kaja, meg hogy ez nem egészséges amit magaddal művelsz/műveltél), mert egyik füleden be a másikon ki.
Én bulimiás voltam, kb. 10 évig. Nem egy leányálom elhiheted! Nem tudtam "leszokni" róla! A gyógyszerek, a doki, a rehab nem használt. Aztán egyik napról a másikra, nem éreztem a késztetést hogy hánytassam magam, és így vége lett!Nagyon örültem/örülök neki!!!!
Most hízni akarok,hízókúrán vagyok :), de nem egyszerű felszedni a kilókat! 53kg-nál több nem akar lenni.
Most 28 éves fejjel visszagondolva> mekkora barom voltam!
Meg ti is (már bocs) hogy ezt a módját választjátok a fogyásnak!!!! NE CSINÁLJÁTOK!!!!!
20:30as vagyok
Mi ennek a negatív hozzáállásnak az oka? Az életet élvezni kell!!! Mindenben észrevenni a pozitív jelet (na nem az Unicumot :)!)
Ha tök mindegy hogy hány kg vagy, akkor miért csinálod/csináltad? Azért mert most nehéz időszakon mész esetleg keresztül, ne tedd magad még jobban tönkre!
Előtted az élet! Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!