Nem bírom tovább mit tegyek?
Megértem, hogy most kilátástalannak tűnik a helyzeted, és teljesen reménytelennek... de igazad van, azért, hogy majd egyszer saját családod legyen, megéri. Hidd el, hogy jobbra fog minden fordulni.
Ha nem most, hát egy fél év múlva. Ha nem egy fél év múlva, akkor egy év múlva. Ha úgy nézed az életedet, mint aki tart a boldogsága felé, akkor most egy rossz időszakban vagy, ami nem tudni meddig tart, de majd túl leszel rajta, és visszatekinthetsz rá, mint egy filmre, ami mással történt.
Tanulj, és kövess el mindent, hogy jobb legyél, mint apád.
Családsegítőhöz kéne fordulnod. Elmondanod a problémádat, vagy akár az iskolai pszichológussal megbeszélni, és ő már tudni fogja, hogy mit kéne tenni.
Ez már nem minősül magánügynek, mindenképp keress fel valakit, aki ebben segíteni tud Neked, csak így érhetsz el változást!
Addig is kitartást! (és ha van kedved írni, nyugodtan írj)
Üdv!
Semmivel... te semmi rosszat nem tettél...
Ne hagyd, hogy a te életed tegye tönkre. Lehet most rossz, de egy örök életre megnyomoríthat. Elég csak egy tényleges lépés. Te nem tehetsz semmiről. Boldog életet kell, hogy élj, nem hagyhatod, hogy elvegye az esélyedet. Éld túl ezt az időszakot, támogasd anyukádat, így van esélyed. Ha most szabadon engeded a dühödet és bárkiben, akár önmagadban is, kárt okozol, akkor magad elől veszed el az esélyt, és a jövődet. Ne hagyd, ennél többet érsz.
Egy szakember tényleg segíthetne legalább a kontrollt megtartani. Biztos vannak körülötted lehetőségek! Nagyon remélem, hogy rendben lesz veled minden, és sajnálom, hogy ilyen korán fel kellett nőnöd. De pont ezért érted meg, hogy ez a te életed, és nem az apádé, és ha hagyod, hogy rányomja a bélyegét, az már téged fog bántani.
Kérlek keress valami segítséget, ha máshol nem, hát a barátaidnál. Mindenkiképpen beszélj több emberrel a helyzetedről, nem fognak elutaítani, és ők lesznek majd a te védőhálód!
szia!
próbáld meg ezt:
Én úgy tudom hogy ilyen helyzetekben tényleg tudnak segíteni a hatóságok, akár anyagi és lakhatási téren is. Hátha találsz itt valamit! javaslom hívd fel azt az ingyenes számot, senki sem fogja megtudni, és hátha tudnak valami okosat mondani neked. A hit amiről írtál az erőt jelez benned, hatalmas erőt! És én is hiszem, hogy te nem fogod ezt tenni a családoddal! Én tisztellek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!