Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kész, vége, nem bírom tovább,...

Kész, vége, nem bírom tovább, ez már tényleg a csúcs, hova lehet ennél alacsonyabbra süllyedni?

Figyelt kérdés

Eddig sem voltam a helyzet magaslatán ,szorongásos,stressz zavaraim vannak,nagyon ritkán egy kis pánik beütéssel,néha ok nélkül,egy jó ideig semmi bajom sem volt,az utóbbi pár hétben,sőt pár hónapban,erre most történt olyan dolog ami teljesen padlóra fektetett.

Lehet nem olyan nagy dolog,de belegondolni is szörnyű...Ma apámmal játszadoztam,és véletlenül térddel eltalálta a nyakamat elég erősen,max 4 centire a gigámtól,vagyis,4 centin múlt az életem,mert ha az a gigámat találja el akkor szerintem nekem annyi.

Ez történt pár órája,de nem tudom túl tenni magam rajta egyszerüen,hogy kb a semmin múlt az életem,apámra iszonyatosan haragszom.

Azóta már elképzeltem,hogy meghaltam,anyám hazaér és megtudja hogy mit csinált véletlenül apám,és mi történik,és kész,ennél rosszabb nincs,ez tényleg maga a pokol,inkább megölném magamat mint ez,egy szóval elviselhetetlen állapot,közben a fejem szétmegy szószerint,migrénem van,zsibbad a fejem,mintha álmodnék,annyira megviselt ez a dolog,hogy szerintem sok sok sok idő kell ,hogy ezt feldolgozzom,hogy milyen kevésen múlt az életem,úgy hogy poénnak indult az egész,szerintetek elkéne ezzel mennem orvoshoz?Vagy az idő majd segít...?

Egyébként nem ez az első alkalom,hogy stresszelek dolgokon,apróságokon is túlstresszelem magam és ez a vége,de ez most tényleg ütött...Koncentrálni sem tudok :(:(:(

2011. júl. 26. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg el kéne menned pszichiáterhez mert nem normális ez a gondolkodás. Amúgy attól is függ hány éves vagy, az is lehet majd kinövöd.

Szinte biztos, hogy nem haltál volna meg annyitól, hogy a gigádba térdelnek, de tény, hogy elég kellemetlen lett volna.

2011. júl. 26. 21:22
 2/10 anonim válasza:
Nyugodj le, semmi baj nincsen, gondolj arra, hogy csak majdnem történt és nem történt meg. Apukádra meg ne haragudj, nem tehet róla, velem is történt ilyen apás dolog. De ami tény, amit az első válaszoló is írt, hogy ez valóban durva, hogy ilyen kis dolgon így össze stresszeled magad, gondolj arra hogy ez a múlt, vagy ha nem bírod magadban tartani beszélj apukáddal erről. az sokat tud segíteni ha kibeszéled magad vele. nem hinném hogy kéne orvos.. de ha a megbeszélés után se bírod akkor lehet hogy tényleg jobb lenne valami pszhichiáter
2011. júl. 26. 21:28
 3/10 anonim válasza:

En is nagyon ajanlom, hogy keres fel egy orvost!!!

Enyhe kifejezes hogy tulreagaltad! szerinted szerencsetlen apad le akart terdelni? Hat ezen abszolut nem kellet volna felidegeskedned meg meg haragudnod meg ha nagyobb bajod is lett volna hiszen VELETLEN volt!!!

Gondold at a dolgokoat! Nyugodj meg es beszeld meg apuddal is biztosan nagyon rosszul erzi magat, foleg ha igy kiborultal!

Es tenyleg meny dokihoz ez nagyon rossz lehet, hogy ennyitol ilyen vilag vega hangulatod lett ,mert a tovabbiakban ennel sokkal de sokkal sulyosabb serelmek is fognak erni! akkor mit teszel ha ettol igy kiborultal?

Probald mas szemszogbol nezni a dolgokat!Probald kivul allo kent vissza nezni a dolgot! Hatha jobban megbekelsz!

2011. júl. 26. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Meghalt apám. Két hónapja nem beszélek egyetlen barátommal sem. Kitűnő tanuló voltam, most kirúgtak a suliból. Mindennap elgondolkodom azon, megéri-e tovább csinálni ezt az egészet. Van-e jövőm egyáltalán..

Ahelyett, hogy ilyen f*szságokon aggódsz, gondolkodj el azon, hogy mi fontos és mi nem az életedben... élj, legyél boldog, etc., örülj, hogy isten nem cseszett ki veled mégjobban.

16/F

2011. júl. 26. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

A leírtak alapján egy önálló élet lenne a legmegfelelőbb választás. Mert tudjuk, honnan jöttünk! És legyünk önmagunk. Azonban nem merem ajánlani, mert ez meghaladja az igazságszérum fogalmát. Ez örök életre szól.

Ezek mellett, ez a nagyító ami a szemeden van megváltoztatja az érzékelésedet. A harag egy rendkívül erős érzés, de állítom neked ilyen hozzáállással egészen más eredményt érzel az életben, mintha a lelkedben békével cselekednél, ami te vagy; ugyanúgy te. Ez az igazság.

2011. júl. 26. 21:38
 6/10 anonim válasza:
53%

Az első férjem szépen beletérdelt a gigámba, és még is élek! Tény, hogy azt hittem abban a másodpercben, hogy kipurcanok, de csak az érzés sz;r.

MENJ ORVOSHOZ?MERT EZ A GONDOLKODÁSMÓD NEM NORMÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. júl. 26. 21:42
 7/10 anonim válasza:

21:32 !!!

tiszta szivbol sajnalom, hogy ilyen fiatalon ennyi mindenen mentel mar keresztul!!!

ezek orok sebet hagynak benned, sosem leszel a regi! ez az igazsag !

Viszont hidd el van ertelme az eletednek!Idovel konnyebb lesz! Talpra allsz !!! Latom a szavaidbol! A korod ellenere nagyon erett vagy! Sajnos ez a tortenteknek koszonheto!

szurkolok neked , hogy mi hamarabb helyre jojjenek a dolgaid!

Kerdezo! Meg mindig olyan nagy problemanak erzed a tortenteket??? ORVOST KERESS!

2011. júl. 26. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia utolsó:) Ne érts félre, én nem sajnáltatni akartam magam, még a végén valaki meggyanúsít. Egyébként is valahol máshol jártam, mikor azt a hozzászólást pötyögtem, mert nem 16/f, hanem lány vagyok, na mindegy. :)

Csak azt akartam a fentivel, hogy sokkal rosszabb dolgok is történhetnek még a kérdezővel (sőt, velem is... örülök, hogy van tető a fejem fölött, van mit ennem, Magyarországon egyelőre nincsenek terroristák stb!), ezért nem éri meg ilyenekre elpazarolni az életét. Tudom, hogy nehéz leküzdeni az ilyen berögzült dolgokat, de hidd el, CSAK TE győzheted le! Pszichomókust nem ajánlok. Voltam jópárnál, tudom, miről beszélek. 90%-uk hülye, és azonnal felír valamilyen nyugtatót, amitől csak mégrosszabb lesz, mert elhiszed magadról, hogy súlyos beteg vagy (ezt se bántásból írom, mert velem is pont ez volt, bemagyaráztam magamnak, hogy tényleg beteg vagyok), pedig AKARATTAL le tudnád győzni magadtól is ezt a kis "rendellenséget"... de ez egy ördögi kör, minél többet vagy kórházban és minél több gyógyszert szedsz, annál jobban belesüppedsz majd az aggodalomba, az önsajnálatba, és egyre nehezebb lesz kimászni belőle (én most próbálok...)

Az a fontos, hogy a szépet lásd az életben. És ne aggódj ilyeneken. Nem éri meg.

2011. júl. 27. 00:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit játszottatok??? Hogy került az apád térde a nyakadhoz? Ezen nem tudom túltenni magamat. Mondd el kérlek, hogy volt pontosan, tök komolyan kérdezem.
2011. júl. 27. 01:08
 10/10 anonim ***** válasza:

ez hülyeség hogy nem normális gondolkodásmód...mi a normális!?

nincs olyan hogy normális,ki mondja meg miaz,hol van leírva???

2011. júl. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!