Mitöl zsibbad az ujjam vége?
Figyelt kérdés
Már harmadik napja,a mutató ujjam vége zsibbad és nem értem mitöl.Mit tehetnék,hogy elmulljon ésa mitöl van ez?Próbáltam nyomogni,masszirozni,de semmi sem segit.Néha a kissujjam is szokott,de nem ilyen sokáig,és a jobb kezemen.2011. aug. 4. 19:44
1/7 anonim válasza:
"Az ujjvégek zsibbadása leggyakrabban keringési okok miatt, vagy pedig perifériás idegbántalom miatt szokott előfordulni."
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor zsibbad valamid, amikor nem jut bele elég vér. Például amikor ülök a gép előtt és az asztal széle nyomja a könyököm alatti részt, elkezd egy idő után zsibbadni a kisujjam, aztán az összes, a hüvelykujj csak később.
Ha elmúltál már 40 éves lehetséges Porckorongsérv ami fiatalabb korban is jelentkezhet, de ha csak a zsibbadás van, akkor ezt én nem tartom valószínűnek.
Ha 3 napja tart, javaslom fordulj orvoshoz, pláne, ha el is színeződik.
Megjegyezném nem értek ehhez, csak azt mondtam amiket olvasgattam még anno. Remélem inkább az utolsó mondatra hallgatsz :)
4/7 A kérdező kommentje:
Még csak 22 vagyok,remélem nem komoly.
Lehet nekem is a gépezéstöl.
Köszi a válaszokat.
2011. aug. 4. 20:27
5/7 anonim válasza:
Kérj időpontot a reumára. Ott megvizsgálnak és fognak adni beutalót gerinctornára. Ha azt rendszeresen elvégzed, meg fog szünni a problémád.
6/7 anonim válasza:
Gondolom megszűnt már a problémád.Nekem is zsibbad a hüvelykujjam vége, de én úgy gondolom hogy a megerőltetéstől a sok és gyors írás miatt. Nem múlik el a zsibbadás akármit csinálok. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan sikerült elmulasztani neked? Vagy magától rendbejött?
7/7 anonim válasza:
Pihenéssel szerintem orvosolható és csontkovács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!