Mit tegyek, ha logikai úton is eljutottam odáig, hogy nincs értelme az életemnek?
A legtöbb embernél a hasonló gondolatok érzelmi hullámvölgyek eredményei. Ezeken túl kell esni, az érzelmek mindig változnak, egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ilyen van, túl lehet élni azzal a tudattal, hogy pár nap múlva úgyis más lesz a hangulatom, és akkor majd látom értelmét az életnek, addig meg kitartás.
Én most azonban úgy érzem, hogy az érzelmeket félretéve, logikailag is eljutottam odáig, hogy nincs értelme.
Ugyan így érzek! Az egésznek semmi de smmi értelme. Eszünk- pénz, fürdünk wc-zünk pénz, szexelünk / gyerek pénz - minden a pénzről szól. Ez meg kering körbe a földgolyón. Ráadásul Magyarországon a közhangulat is gyér, nincsen életkedv a kovid alatt.
Én nem hiszek se istenben se a történelemben mint olyanban. Régen nagyon elvont voltam, d egyre realistább vagyok!
Sajnos a csúnya embereknek ez a sorsa - legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Semmi jó nincs az életben. Csak a munka, és munka nap nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!