SEGITSEG! Annyira kimerült vagyok, hogy vezetes közben neha arra gondolok, hogy egyszerüen elengedem a kormanyt es vegre pihenhetek! Nem szeretnek veget vetni az eletemnek vagy masokat veszelyeztetni! Mit tehetek?
Mostanaban rengeteg stresszhatas er. Hataridök a munkaban, rengeteg vizsga es tananyag a fösulin, nincs idöm barataimra, csaladomra. Ugy erzem, megallas nelkül rohanok, de semmit nem teljesitek jol. A munkam kell a megelhetesemhez, a fösulin meg azt tanulom, amiröl tudom, hogy en ezt akarom! Ezen kivül nem tartom magam depressziosnak. Igaz nemreg vege lett egy több, mint 4 eves kapcsolatnak, de frissen es szerelmesen együtt vagyok egy fantasztikus lannyal, akinek szerencsere hasonlo az idöbeosztasa, mint nekem. Szerettem edzeni, de erre mar semmi idö, es varom a tavaszt, hogy vegre ujra motorozhassak.
Becsben tanulok, de szerelmem, csaladom es barataim többsege Mo-n el. Hetvegente hozzajuk utazom, es amugy is sokat vagyok uton. Autopalyan meg egyszerüen ram jön, hogy megint csak 4 orat aludtam ejszakankent az utobbi heten, zokni vagyok agyilag es csukodik a szemem. Ilyenkor csutkoig tekerem a radiot vagy nagyon erösen megcsipem magam, hogy legalabb hormonalis szinten kisse visszazökkenjek, de vegig ott van a vagy, hogy egyszerüen hagyok mindent es kialszom magam! Vonat vagy soför nem opcio. Elörelathato vege nincs a ram nehezedö nyomasnak. Egyszerüen kifogynak az energiaim es nagyon felek, hogy egyszer nem tudok urra lenni faradtsagomon es lelki kimerültsegemen.
01:33. Ez igy igaz.
Szellemileg tulhajszolod Magad, s itt valoban nem fog segiteni egy 2 napos hetvegei pihenes.
En is igy voltam ezzel, akkor amikor meg munka mellett tanultam, s valoban Engem is az orvosok allitottak le annak idejen, mivel meg nem voltam elegge tapasztalt.
Tehat aztan mar elkezdtem merlegelni, es megtanulni azt, hogy hogyan tudok "pehenni", lazitani a rohanas kozben is.
Talalj egy olyan kikapcsolodast, ami megnyugtat es kikapcsolja az elmedet, s igy erezni fogod a nyugalmat.
Nekem bevallt a seta, az uszas pl., aztan elkezdtem a jogat tanulmanyozni, s igy mar nagyon sok technikat eltudtam sajatitani, ami kifejezetten az elme megnyugtatasara volt jo.
Vezetes kozben is mindig relax zenet hallgatok, de mindig olyan zenet, amit szivesen hallgatok, s nem csak bombol pl. A belso hangokra es erzesekre figyelj, s ezek iranyitsanak, akkor nem fogod ugy erezni Magad, mint egy gep!
Tehat ha ugy erzed, hogy setalni van kedved, akkor menj!
Ha tancolni van kedved, akkor tancolj stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!