Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes öngyilkosnak lenni,...

Érdemes öngyilkosnak lenni, ha nincs (és nem is lesz) párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 15:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Gondoltam minél több indokot írsz, hogy miért ne lehetne soha párkapcsolatod, arra tudnának reagálni a válaszadók. Hisz ez a "túl gyáva vagyok hozzá" elég sovány. Így tényleg csak oda lehet kilyukadni - amit már írtak is - hogy az öngyilkossághoz könnyebb bátorságot gyűjteni, mint ehhez?

Akkor tulajdonképp "csak" az a gond, hogy érzékeny vagy, és félsz a visszautasítástól?

2011. nov. 22. 18:52
 32/37 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat hallanám, én is 24 vagyok és sokat gondolkodtam már az öngyilkosságon, de egyenlőre nincs olyan ok amiért megtenném. Most azt tervezem, hogy elköltözök szüleimtől egy másik városba és teljesen különálló életet fogok élni. Már a munkahelyesemen is felmondtam múlt héten. Azért én bizakodással vágok neki ennek az útnak és remélem ott majd találok valakit végre. :)
2011. nov. 22. 22:47
 33/37 anonim ***** válasza:

*Túl gyáva avgyok hozzá.

A bártorság nem a félelem hiány, hanem egy DÖNTÉS, hogy van, ami a félelemnél fontosabb.

DÖNTÉS - vagyis RAJTAD MÚLIK

FONTOSABB - gondolom, nem kell magyarázni, de ha mégis: mi a fontosabb neked: félni vagy párkapcsolatban élni (kezdeményezni), melyiket akarod jobban?

Első

2011. nov. 23. 10:35
 34/37 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet kapcsolatom?

- nem kellek senkinek,mit tudom,miért (talán nem vagyok gazdag vagy másért)

2011. nov. 23. 13:18
 35/37 A kérdező kommentje:
Evidens,hogy a kapcsolat fotosabb. De a félsz erősebb. Az is marad.
2011. nov. 23. 13:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Akkor nem is leszel öngyilkos?
2011. nov. 23. 19:07
 37/37 anonim ***** válasza:
Én próbáltam már egy hosszú, rossz kapcsolat következményei miatt meghalni, de mióta egyedül vagyok, eszembe sem jut. Pedig nem csak párom nincs, hanem hozzátartozóim sem és barátaim sem igazán. Mégis jobban érzem magam, mint egy destruktív kapcsolatban őrlődve.
2012. márc. 12. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!