Mostanában elég ingerült vagyok. Úgy érzem, hogy semmi sem jó, hogy semmi nem úgy alakul, ahogy kellene. A párkapcsolatom amolyan se veled, se nélküled kapcsolat. Mit tehetnék ez ellen?
Sajnos sokan így vagyunk ezzel, mint te, ha sokat vagyunk negatív környezetben, akkor mi is azzá válunk... De jó ez neked? Mert én amint kiszabadulok a negatív környezetből jól érzem magam, boldog vagyok és tele életkedvvel.
A párkapcsolatod annyira fontos neked, hogy képes lennél életed végéig boldogtalan lenni?
Amúgy valóban most ilyen időszak van, nemsokára kisüt a nap, felpattannak a rügyek és bolond lesz, aki még úgy is folyton szomorkodik, várj egy kicsit.
Most az emberek általában is bizonytalanok, nem könnyű az élet, de ez csak egy hullámvölgy, majd rendeződik minden és sokkal jobb lesz meglásd. Ha sokan elkezdenek dolgozni, majd optimistábban fognak hozzáállni a dolgokhoz és talán a tv-ben sem ezt a sok szörnyűséget fogják csak levetíteni.
Kitartás, lesz ez jobb. Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!