Nőktől kérdezem. Nektek nagyon fájt az első szexuális kapcsolat? 16 éves lány vagyok. És nagyon félek h annyira fog fájni h sírok.
Egyéni, gondolom az eletkortol es a szuzhartya alakjatol és rugalmassagatol is fugg, attol, hogy elszakad-e vagy megtagul. Amig iylesmi aggaszt a szexualis elettel kapcsolatban, biztosan allithatom, hogy nem szabad lefekudnod senkivel. A vágy olyan őrűlt fokára kell jutni, amikor eszedbe sem jut a szuzhartya.:)
Én 25 eves voltam es szerintem nem szakadt el, és az első 5-10 alkalommal még lehetett érezni, hoyg utban van. Azutan amikor nem szexelek, akkor visszaszukul. Ha egy nagyobb atmeroju futyivel "talalkozom", mint korabban, akkor ugyanugy tagit rajta, mint az elso futyi az elso alkalommal. Inkabb izgalmas, mint fajdalmas.;)
Mint irtam, en nem fajdalomnak ereztem. Amolyan feszites, ugyanolyan, mint ahogy a záróizmaidat is szétfeszíti a fütyi. Pont olyan.
Mintha egy befottesgumi lenne a huvelyedben, és az nyúlna, tágulna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!