Első nőgyógyászati vizsgálaton szeretnék részt venni.17 éves vagyok, és már egy ideje nemi életet élek. Hogyan működik egy ilyen vizsgálat?
Miért lenne kellemetlen? 17 évesen nem gáz ez egyáltalán. Ha 14 lennél, akkor biztos kellemetlenebb lenne..
Bemész, köszönsz, leülsz, elmondod miért mentél. Megkérdez pár dolgot a ciklusodról, betegségeidről, gyógyszereidről, és ha van panaszod, arról is kérdez.
Mindenre őszintén válaszolj!
Utána bemész az öltözőfülkébe, alulról levetkőzöl és felfekszel a székbe. Egy ujjal benyúl, közben megtapogatja a hasad. Vsznűleg csinál rákszűrést is, ehhez feldug egy kacsának nevezett eszközt és kicsit kitágítja a hüvelyed vele, hogy jobban lásson. Egy kis pálcával kenetet vesz a méhnyakadról és elküldi megnézetni.
Esetleg csinálhat UH-t is, ha indokolt, vagy beutalhat vérvételre, vizeletvizsgálatra (ez attól függ milyen panasszal mész).
Ezek utána alulról felöltözöl, felülről levetkőzöl és áttapintja a melleid.
A végén elmondja, hogy mikor lesz eredmény, vissza kell-e menned, ad gyógyszert ha kell stb.
Remélem minden kérdésedre választ kaptál. Kérlek máskor használd a keresőt, mert ezt a választ már vagy 10szer leírtam ezen az oldalon. Csak most nem akartam paraszt lenni.
én 16 évesen voltam először dokinál, és nem voltam szűz. Igazából ő rendes volt.
Nálam úgy volt, hogy egy ujjával felnyúlt, a másikkal meg kívülről nyomkodta a hasamat. Picit fájt, de nem nagyon. Szerintem nem kell tőle félni, csak kellemetlen.
Ott semmi sem ciki, látott már az az orvos,sok fura dolgot-ebben pedig semmi furi nincs.Sőt jó,hogy foglalkozol ilyesmivel!
Hajrá,legfeljebb hívd el magaddal a barátod vagy egy barátnőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!