Első nőgyógyászati vizsgálat? (bőv. Lent)
Sziasztok!
1,5 éve élek nemi életet,de még sosem voltam nődokinál,ma este megyek, mert van egy pár problémám.
Hogy fog menni a dolog?Nagyon kellemetlen, esetleg fáj?
Egyébként is félek, ráadásul férfihez megyek...egyre idegesebb vagyok.
Leírnátok mi történik?
Köszi!
18/L
Tini voltam mikor eloszor mentem nodokihoz. Megkerdezte mikor volt meg utoljara. Nem emlekeztem percre pontosan, kb. 2 hete vagy valami ilyesmi volt a valasz.
Halal durvan lebaszott, hogy "haboruba megyek fegyver nelkul" es az ilyesmit tudni kell bla-bla-bla...
Aztan mondtam, hogy erzek egy csomot a cicimben. Az asztalnal ulve intett, hogy menjek oda. A szekben ulve kinyujtotta a karjat es megtapogatta a cicimet. Aszongya en nem erzek semmit, de ket het mulva menjek be hozza a maganklinikara es majd ott jobban megvizsgal. Tisztara kiborulva jottel el onnan.
Persze azota felnottem es ha ma probalkozna ilyen stilussal egy orvos elkuldenem a pi*aba, de akkor gyerekkent meg nem tudtam.
Fajni nem fog, kellemetlen lehet hogy lesz, de arra figyelj, hogy a tiszteletet adja meg. Ha nem, akkor cseszd le nyugodtan, nem a lanya vagy, veled igy ne beszeljen!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: hát sajnálom, én szerencsémre teljesen normális dokit fogtam ki, nagyon segítőkész volt, megtudtam vele beszélni a problémáimat, azt hiszem ő marad az állandóm is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!