Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes öngyilkosnak lenni,...

Érdemes öngyilkosnak lenni, ha nincs (és nem is lesz) párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 15:32
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mit számít,hány éves vagyok. Már nem vagyok gyerek.
2011. nov. 9. 15:54
 12/37 anonim ***** válasza:

Amíg van menhelyi kutya, akit megmenthetek, befogadhatok, addig érdemes élni, akkor is ha mindenki más elhagy.

Ha befogadni nem is tudom, mert nincs lakásom, amíg van egy menhely, ahova elmehetek kutyát sétáltatni, van célja az életemnek. Lehet, baromi sza..rul érzem magam ha nincs párom, de értelme feltétlenül van a szenvedésnek, ezek miatt a senkinek sem kellő szüntelenül reménykedő kutyák miatt.

Nem az a fontos az életben, hogy téged boldoggá tegyenek, hanem hogy te boldoggá tegyél valakit, másokat.

Ez nem valami elérhetetlen recept, egyszerűen nem mondhatod, hogy nincs értelme, ha látod annak a kutyának az örömét, akiért elmentél, akinek te leszel a világ közepe.

Őszintén szólva embereken már kevésbé szeretnék segíteni, mert ők sokszor tehetnek a helyzetükről.

Voltam boldogtalan, voltam boldog, voltam szerelmi csalódás alatt, után és iszonyat boldog a szerelemtől, voltak barátaim, barátnőim akikről később derült ki hogy nem azok, vagy csak addig voltak azok, míg más dolguk nem akadt, voltak családtagjaim, akik amikor felnőttem már nem törődtek velem, volt szerelmem, aki 2 év után már nem látott olyan különlegesnek.

Csak a kutyáim azok, akiknek ugyanaz vagyok kezdettől fogva: az élet értelme. (És fordítva.)

2011. nov. 9. 16:25
 13/37 A kérdező kommentje:
Én is szeretem az állatokat,csak nem viszem túlzásba.
2011. nov. 9. 16:30
 14/37 anonim ***** válasza:
nem igazán. kicsit túl van lihegve a párkapcsolat téma globálisan. jó dolog, de a hiánya miatt boldogtalannak lenni nem pálya.
2011. nov. 9. 17:08
 15/37 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, mert erre a választ csak a tett után ismernéd meg....:)

Ez sajnos az élet ironiája...

2011. nov. 9. 17:19
 16/37 anonim ***** válasza:
ajj ugyan már, én kb úgy szoktam izgulni mielőtt egy lányhoz odamegyek, hogy gyomorfekélyt kapok, 3-4 kg fogyás, úgy remeg a kezem, hogy félek kiverem a fogát stb de mégis próbálkozok, most mit lehet csinálni, nehogy már... 23 évesen nem volt még senkim de egyszer élünk, egyszer majd csak lesz valami ...
2011. nov. 9. 18:48
 17/37 anonim ***** válasza:
Igen érdemes. Az után már nem is lesz rá szükséged. Igaz, akkor meg sem gondolhatod magad, ha mégis jönne valaki....
2011. nov. 9. 23:20
 18/37 anonim ***** válasza:
23 évesen még nekem se volt :D
2011. nov. 10. 00:24
 19/37 anonim ***** válasza:

Édesapám barátja 58 éves, soha nem volt párkapcsolata, úhgy tudom, mégis boldog, teljesen normális életet él (a szerelmet barátokkal pótolja, társasági ember, sokat utazik...) Sosem kérdeztem tőle, hogy miért...

Viszont, ha neked annyira fontos egy kapcsolat, hogy meghalnál érte, ha nem lenne, akkor valószínű neked más életed lesz. A zsák mindig megtalálja a foltját!(ha akarja)

2011. nov. 10. 22:59
 20/37 anonim ***** válasza:
Ha nekem azt mondaná egy olyan, aki látja a jövőt, hogy soha nem lesz, lehet hogy megtenném. Így is ezt érzem. Ami a leginkább visszatart, az az, hogy tudom, hogy tönkretenném a szüleimet.
2011. nov. 14. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!