Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes öngyilkosnak lenni,...

Érdemes öngyilkosnak lenni, ha nincs (és nem is lesz) párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 15:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Sok bátor ember van, az ellentétek vonzák egymást. Nem kell rágörcsölni a társkeresésre. Menj társaságba!
2011. nov. 14. 19:19
 22/37 anonim ***** válasza:

Nem érdemes, sok minden más van az életben, amiért van értleme élni :). Nekem sem volt eddig senki, és most jelenleg nem is tudnám elképztelni, hogy legyen valakim, persze van, hogy vágyom arra, hogy odabújjak valakihez meg ilyenek több nem is kéne.

Mért ne lenne kapcsolatod? Ez a Soha ne mond, hogy soha kategória :), lehet, hogy pont holnap belebotlasz valakibe, akibe rögtön beleszeretsz és viszont :). Ha más nem a kíváncsiság hajtson, hogy igen oké lássuk kivel hoz össze a sors :).

Különben is, ha eldobnád az életed, akkor még egy parányi reményt sem adnál a szerelemnek. Szerintem az öngyilkosság gyávaság, merj szembe nézni azzal az élettel, ami a tiéd, és merd felvállalni azt, különben sem hosszú az élet (ezt már fél lábon is kibirod xD, főleg, hogy jövőre világvége xD) Én pl. fojton amiatt szorongok, hogy egyszer meg kell halnom, és másoknak is o.O. De ha sehogy sem sikerül túljutnod a kérdésen, esetleg keress fel egy pszichológus, hátha hozzásegít egy optimistább felfogáshoz :). Lehet, hogy kicsit zavaros, de este van, bocsi :).

2011. nov. 14. 21:13
 23/37 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz?Keresztanyám 60 évesen ment férjhez, akkor találta meg az igazit.Addig várt türelmesen, sok egyéb tennivalója volt a társkeresésen kívül, úgyhogy nem telt haszontalanul egy perce sem.Engem mindig ez vigasztal, ha saját társtalanságomra gondolok.
2011. nov. 15. 16:33
 24/37 anonim válasza:
igen, ha szenvedésnek érzed az életed akkor felesleges élni= kill, halál megnyugvást és semlegességet ad
2011. nov. 15. 17:18
 25/37 anonim ***** válasza:

-.-" de ha eldobja az életét és a "könnyebb utat" választja, még esélyt sem ad magának a boldogságra. Hány ember élne még tovább, vagy élt volna tovább hiába volt nyomorult, elkeseredett az élete, de számukra nem adatott meg a lehetőség. ÖRÜLJ HOGY ÉLHETSZ!! Több ilyen lehetőség nem adatik!! Főleg ha egészséges vagy, nincs semmi komolyabb problémád a magányon kívül akkor főled (ha nem természetesen akkor is, de ezt azért írom, mert általában az olyan emberek dobnák el az életüket akiknek amúgy semmi oka nem lenne rá) Ha egyszer végeznél magaddal, nem sírhatnád vissza, hogy hoppá ezt elrontottam, sztornó :P. amúgy hány éves vagy?

(tegnap 21:13)

2011. nov. 15. 18:49
 26/37 A kérdező kommentje:
24 vagyok.
2011. nov. 18. 17:21
 27/37 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, én is 22 vagyok, nekem sem volt, mégis, ha öngyilkos akarnék lenni (néha nekem is megfordult már a fejemben) ez lenne az utolsó ok. Vannak ennél nagyobb problémák is szerintem. Sosem tudhatod mi fog még történni, nem jelenheted ki csak úgy, hogy nem is lesz...

Tudod hány ember van ilyen helyzetben? Mégis élnek valahogy és jobb esetben túllépnek ezen.

Igen, megértelek, lehet néha magányosnak is érzi e miatt magát az ember, de túl kell rajta lépni és bízni a jövőben.

22L

2011. nov. 21. 17:00
 28/37 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nem volt már egyszer kiemelve?

Amúgy szerintem sok hasznos választ kaptál, rólad meg nem derült ki túl sok információ, ami befolyásolná az újabb válaszokat. Miért érzed, hogy "nem is lesz" párkapcsolatod? Annyira nem vagy öreg.. a közhiedelemmel ellenben nem mindenki 15 évesen kezdi a csajozás/pasizást és 17 évesen már veteránnak számít.

Az meg nekem is fura, hogy számodra a párkapcsolat az élet egyetlen értelme.

2011. nov. 21. 22:07
 29/37 anonim ***** válasza:
Túl gyáva vagy párkapcsolatot létesíteni? Akkor nyugodtan próbálkozz csak megölni magad. Ahhoz kell a legnagyobb bátorság ugyanis. Sakk matt.
2011. nov. 21. 23:28
 30/37 A kérdező kommentje:

Min változtatna,.ha írnék magamról vaalmit?

Azért írok egy-két dolgot:

- Érdekel a számítástechnika (hobbiként meg szakmailag)

- Érzékeny lelkületű srác vagyok,aki tud jófej is lenni,ha van értelme

2011. nov. 22. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!