Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáterre lenne szükségem?...

Pszichiáterre lenne szükségem? SOS! Megőrülök!

Figyelt kérdés

Folyamatosan kényszerképzetek gyötörnek, hogy becsapódik a Földbe egy aszteroid és elpusztulunk.. :(

Ez azóta van, mióta ilyen témákat olvasgattam és megnéztem egy youtube videot. Azóta úgy érzem, ha valaki nem segít, megőrülök. Annyira parázok és szorongok, ogy az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem.

Mindentől félek. :(((

2011. okt. 17. 21:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amúgy 23 éves lány vagyok.

2011. okt. 18. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed?
2011. okt. 19. 14:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Amit a kérdésben is leírtam..
2011. okt. 19. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor a válaszom igen.
2011. okt. 20. 09:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerinted ez rosszabbodni fog még?
2011. okt. 20. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Édes szívem, ezt honnan tudnám neked így a messzi távolból megjósolni? Semmit sem tudok rólad.
2011. okt. 20. 11:30
 17/17 anonim válasza:
Lehet h azt olvastad hogy tart felénk 1 de sztem csak kamu azt csak akkor tudják hogyha már csak 2-3 hónap van a becsapódásig azt meg nagydobra vernék a tv-ben meg mindenhol nem pedig csak irkálják.Meg csilliárd (nem tom h van-e ien szám:D) az 1-hez hogy megtörténik.Meg ha meg is történne akkor csak becsapódik és gyorsan meghalsz semmi fájdalmat nem érzel mert vagy a lökéshullám vagy az 1milliárd fokos hőmérséklet pillanatok alatt végez veled de mondom nagyobb az esélye hogy betörnek a házadba és otthagynak neked 5 milliót :D
2011. okt. 29. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!