Szükségem van pszichiáterre? (lent)
*ahogy
15 L
Annyira fiatal vagy még...! én ugyanezeken átmentem, de nem amiatt, hogy váltak a szüleim, én inkább csak lázadtam, de magam ellen, nagyon durván. volt egy barátnőm, akivel pénteken-szombaton lejártunk, berúgtunk, züllöttünk, inkább így mondanám. anyám nem nézte jó szemmel. soha nem emelt rám kezet, csak állandóan vitatkozott velem. aztán rájöttem, hogy nekem ez az életmód nem jó, és egyszerűen elkezdtem változni. megtanultam, hogy NEM SZABAD a múltban élni, akármennyire is fáj. barátaim azóta sincsenek, csak haverjaim, de ők is alig foglalkoznak velem. 1,5 éve vagyok egy fiúval, de most szakítottunk, és újra érzem, hogy jön a gödör. próbálok még kapaszkodni, de nem tudom meddig bírom. Én magamban dolgoztam fel mindent, nem volt kinek elmondanom semmit. Nincs egyébként lehetőséged, hogy apukádhoz költözz? szerintem ott megváltozna az életed. Ha anyud pedig nagyon rossz veled, akkor ne is foglalkozz vele! Hidd el, ha nem figyelsz rá, az fel fogja idegesíteni, és ráfog jönni a dolgokra.
És így utoljára csak annyit, hogy ingyen eltudsz menni pszichológushoz, pszichiáterre még nincs szükséged, hisz oda már komolyabb esetek mennek.
Ha gondolod, nekem is írhatsz nyugodtan. :)
Anya alapvetően rendes mindig rendes velem amikor jó napja van...apához nem mehetek mert nem férnénk el...:(
Köszi válaszodat :) most inkább azért izgulok nehogy kirúgjanak... de talán jobb is lenne egy másik iskola de hát már arra a pár hónapra...
Egyébként kap értesítőt az a középiskola amelyik felvett engem h iskolát váltottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!