Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szükségem van pszichiáterre?...

Szükségem van pszichiáterre? (lent)

Figyelt kérdés
annyi mindent magamban tartok és egyedül kell feldolgoznom.8 éve elváltak a szüleim amit nem akartam elfogadni mert én mindig apás voltam ami anyának nem tetszett...Mindig mondja nekem h nem érti mit Istenítem az apámat, pedig szerintem nem Istenítem......anyával nem értjük meg egymást, rengetegszer veszekszünk.Egy nagyon nagy veszekedésünk volt amikor meg is pofozott(anya soha nem pofozott meg eddig) és ezt még mindig nem tudtam feldolgozni...lehet h ezt így olvasva nem vmi nagy szám ami velem történik de nekem még is az. Igazságtalannak tartom az élettől h valaki csak beleszületik a jóba minden tökéletes neki én nekem meg nem.Nem vagyunk gazdagok de szegények sem anya mindig mindent magára költ és ezt ő észre sem veszi.Nekem református hittanra kell járnom mert meg kell keresztelkednem h ne hogy kirúgjanak a sulimból...sajnos nem mentem hittanra mert tudom és ismerem magam h nem fogok 120 kérdést megtanulni konfirmációra mert lusta vagyok amit utálok magamban. Anyával épp ma is volt egy veszekedésünk h nem mentem amit megbántam de feleslegesnek tartottam. Pár hónappal ezelőtt elég durva depresszióban voltam amit nem mondtam senkinek minden este bőgtem és megakartam halni nem láttam az életem értelmét össze vissza karmoltam a lábaimat.Szerencsére jobban vagyok de néha ma is el kap a síró görcs h semmit sem úgy csinálok hahogy ezt elvárják tőlem....
2011. ápr. 27. 21:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*ahogy

15 L

2011. ápr. 27. 21:56
 2/13 A kérdező kommentje:
ne mondjátok a sulipszichiátert mert szerintem nekünk nincs
2011. ápr. 27. 21:58
 3/13 anonim válasza:

Annyira fiatal vagy még...! én ugyanezeken átmentem, de nem amiatt, hogy váltak a szüleim, én inkább csak lázadtam, de magam ellen, nagyon durván. volt egy barátnőm, akivel pénteken-szombaton lejártunk, berúgtunk, züllöttünk, inkább így mondanám. anyám nem nézte jó szemmel. soha nem emelt rám kezet, csak állandóan vitatkozott velem. aztán rájöttem, hogy nekem ez az életmód nem jó, és egyszerűen elkezdtem változni. megtanultam, hogy NEM SZABAD a múltban élni, akármennyire is fáj. barátaim azóta sincsenek, csak haverjaim, de ők is alig foglalkoznak velem. 1,5 éve vagyok egy fiúval, de most szakítottunk, és újra érzem, hogy jön a gödör. próbálok még kapaszkodni, de nem tudom meddig bírom. Én magamban dolgoztam fel mindent, nem volt kinek elmondanom semmit. Nincs egyébként lehetőséged, hogy apukádhoz költözz? szerintem ott megváltozna az életed. Ha anyud pedig nagyon rossz veled, akkor ne is foglalkozz vele! Hidd el, ha nem figyelsz rá, az fel fogja idegesíteni, és ráfog jönni a dolgokra.

És így utoljára csak annyit, hogy ingyen eltudsz menni pszichológushoz, pszichiáterre még nincs szükséged, hisz oda már komolyabb esetek mennek.

Ha gondolod, nekem is írhatsz nyugodtan. :)

2011. ápr. 27. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz lekonfirmálni az a saját szived joga. Engem ugye csecsemő koromban megkereszteltek, de anyám bármennyire erősködik sosem konfirmáltam le (most 24 éves vagyok) sőőőt nem is fogok :) Utálom mikor ráerőltetnek valakire valamit... amúgy az én anyám is dettó iyen. Nekünk is nagyon sok veszekedésünk hajtépésbe torkollott.... most férjnél vagyok, így kicsit könnyebb. Meg kezdjük megtanulni a másik igényeit anyámmal, meg h mikor kell békénhagyni a másikat (mondjuk erre még képtelen). Én is jobban kijövök apámmal, mondjuk lehet azért mert évekig vele éltem míg anyám külföldön volt. Lehet be akarja pótolni az éveket amit nem velem töltött de képtelen felfogni h már nem lehet mert rég nem vagyok kamasz, nem ismert sosem és sajnos még most sem, pedig azt hiszi mindent tud rólam. Idegesít na. Lehet neked is sokat segítene ha megbeszélnéd egy barátnőddel a dolgokat, nem kell egyből pszihomókushoz rohanni mindennel. Meg idővel úgyis sokat fog változni a lelki világod.
2011. ápr. 27. 22:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Anya alapvetően rendes mindig rendes velem amikor jó napja van...apához nem mehetek mert nem férnénk el...:(

Köszi válaszodat :) most inkább azért izgulok nehogy kirúgjanak... de talán jobb is lenne egy másik iskola de hát már arra a pár hónapra...

Egyébként kap értesítőt az a középiskola amelyik felvett engem h iskolát váltottam?

2011. ápr. 27. 22:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem muszáj lenne mert konfirmáció nélkül nem hajlandó megkeresztelni a pap és mivel katolikus iskola ezért lenne fontos
2011. ápr. 27. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha katolikus vagy akkor az nem konfirmáció hanem elsőáldozás... előbbi a reformátusoknál van. Egyébként ne sértődj meg de sosem szerettem a katolikus nagy elvárásokat... ez nem az embereknek szól hanem magának a katolikus mivoltnak. Rákényszerítenek az emberre olyat amit nem akar megtenni és azzal fenyegetik h ki lesz rúgva az iskolából. Szerintem inkább válts sulit
2011. ápr. 27. 23:18
 8/13 A kérdező kommentje:
én
2011. ápr. 28. 07:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Én református hittanra járok nem katolikusra mivel a családban mindenki református.és tudom h mi van a katolikusoknál meg a reformátusoknál -.-
2011. ápr. 28. 07:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért jársz katolikus iskolába? Bocs de mi is reformátusok vagyunk, igaz én nem gyakorlom ezt a hitet mert másban hiszek, de anyám pl biztos be sem tenné a lábát egy katolikus templomba vagy iskolába vagy bárhová.
2011. ápr. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!