Miért tértek vissza a pánikrohamok?
Figyelt kérdés
Egy pár hónapig nem volt semmi, most viszont újra, szinte minden nap. Nagyon nem bírom már...2011. okt. 11. 15:39
21/34 A kérdező kommentje:
Én pszichiátrián is feküdtem már a betegség miatt. Ahonnan persze 2 hét múlva kiraktak, mondván majd a gyógyszerek megoldanak mindent...
2011. okt. 29. 13:42
22/34 anonim válasza:
Mikor feküdtél kórházban? Amikor olyan nagyon lefogytam a betegségtől, engem is beakartak utalni, de úgy félek a kórháztól, hogy nem mentem be. Erős akarat is kell ahhoz, hogy meggyógyulj! Ismered a Titok című könyvet?
23/34 A kérdező kommentje:
nem ismerem. és február végén kerültem be a kórházba
2011. okt. 29. 17:46
24/34 anonim válasza:
Ha teheted vedd meg. Én napi szinten használtam, amikor rossz állapotban voltam. Rendkívül sokat segített a talpraállásban. Rhonda Byrne az írója, A TITOK a címe. Az évezredes titok tudói olyan történelmi nagyságok voltak, mint Platón, Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein és még sok más feltaláló, teológus, tudós és elismert gondolkodó idézeteit, tudását olvashatod és fordíthatod a hasznodra. Mindegy hol nyitod ki a könyvet, minden idézet fantasztikus hatással lesz az elmédre. Neked nincs más dolgod, csak olvasgasd és érezd át a gondolatokat. A könyv lényege, hogy mindent elérhetsz amit csak szeretnél: egészséget, boldogságot, pénzt... stb. A filmes változat a neten is rajta van.
25/34 A kérdező kommentje:
rendben, majd megkeresem
2011. okt. 30. 11:00
26/34 A kérdező kommentje:
éééés duplájára emelték a gyógyszeradagomat. király...
2011. nov. 2. 15:58
28/34 A kérdező kommentje:
nem, az antidepresszánst
2011. nov. 2. 20:29
30/34 A kérdező kommentje:
napi 3x0,25 Frontint
2011. nov. 3. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!