Az időjárási frontok és a pánikrohamok gyakorisága között esetleg van valamilyen összefüggés?
Hú nekem volt olyan, hogy úgy éreztem hogy az időjárás miatt lettem rosszul. Tavasszal a napsütés meg a hirtelen meleg szokott kikészíteni. Főleg amikor a buszon nyomorgok.
Nem tudom egy standard pánikroham mit takar de nekem ilyenkor ezek voltak a tüneteim. Halálfélelem, izzadás, káprázott a szemem, zsibbadt a szám, kezem, szédültem, ingerült voltam, kavarogtak a gondolataim és ami a legijesztőbb volt hogy nem pörgött a nyelvem és össze vissza beszéltem.Kisérte még szúró intenzív fejfájás is. Ez általában akkor jött elő amikor megijedtem Tőle. Amikor sikerült megnyugtatnom magam akkor nem. Régen évente 2-3 volt most már csak évi egy kb.
Szal ha engem kérdezel nekem ezek midnig azzal kezdődtek hogy de fura idő van, a felhők miatt tompa fény, de fülledt meleg volt, valahogy nyugtalanított. aztán amiatt hoyg az érzékeim tompábbak voltak ( mint ha akkor keltem volna fel- elkezdtem furán érezni magam, feszélyezett a dolog. Aztán ráparáztam...
23:37:
A második bekezdésedben leírtak nagyon jellemzőek rám is. Pontosan írtad le... Ugyanez a fura érzés, mintha nem stimmelne valami, de nem tudom, hogy mi.. stb. Aztán a jön a fizikai vagy annak vélt tünet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!