Valerina Relaxról ki mit tud mondani? Xanax helyett szedném.
Minek szeded ezeket a szarokat? A probléma gyökerét kell megkeresni,mert a szorongáscsökkentőkre csak rászoksz,szétmegy a májad,mellesleg ugyanolyan szaurl fogod érezni magad.Sőt miután lejözs róla,még szarabbul .
Ezt nem a rosszindulat,hanem a tapasztalat mondatja velem..
Keress egy normális szakembert,akinek nem az a kezelési menete,hogy felir egy valag gyogyszert,hanem tényleg sgeit helyreállnod mentálisan.
Sajnos nem játékból írták fel,többször rosszull lettem,és miután minden vizsgálatom jó eredménnyel zárult,kiderült hogy idegi alapú rosszullétek.
Ma kezdtem csak el szedni a xanax-ot,de csak felet a 0.25-ből,és nem ütött ki.Sokkal nyugodtabb voltam egész nap,és végre tudtam koncentrálni a mindennapi dolgaimra,amik akadnak a 4éves fiam mellett.
Sajnos nem én kontrolálom a rosszulléteimet,mert ha nem voltam idfeges akkor is rámjöttek (szédülés,gyengeség,elhidegült végtagok,kedvetlenség,émelygés,remegés,mindez hiretlen a semmiből).
Én ezek után azt tudom mondani,nem mindíg segíthetsz magadon,van hogy segítség kell,(sajnos).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!