Elalvás előtt ti is hallotok hangokat?
Félálomban elég gyakran szoktam azt hallani, mintha beszélgetnének mellettem, vagy épp hozzám szólnának. És csak akkor marad abba, ha kinyitom a szemem és kicsit "felébredek".
Gondolom, ez ugyanolyan, mint az álomképek, csak ez nem vizuális inger... Zavarni zavar egy kicsit, mert úgy érzem nem tudok tőle elaludni (pedig ha hallgatnám, biztosan belealudnék rendesen, mivel félig már úgyis alszom olyankor :)). De úgy igazán nem aggaszt a dolog, csupán érdekel, hogy mások is vannak-e így ezzel.
Én kisiskolás koromban hallottam hangokat éjjel. Volt, hogy kacsahápogást, vagy nevetést hallottam. Féltem is rendesen.
Aztán szép lassan kinőttem.
Köszi, h válaszoltatok.
Utolsó, még egyet is értenék veled... na de ez nem ébrenlétben van, hanem már félálomban! Akkor hallucinálok is, mert álomképek vegyülnek a még éppen felfogott valóságba? Ne már! Ugye ezt nem gondoltad komolyan?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!