Miért hallom a hangokat a fejemben?
Agydaganat. Fülzúgás.
Ha visszatérő, akkor is jó lenne kivizsgálni, ha más pszichotikus tünet nincs.
Szia! Gyerekkoromban én is gyakran hallottam hangokat a fejemben. Nem értettem tisztán szinte soha semmit, elmosódott volt, néha mintha üvöltöztek a fejemben, de konkrét szavakat sose tudtam kivenni. Pár évig a hangok abbamaradtak, az viszont előfordult, hogy hallucináltam. Láttam egy fekete macskát engem bámulni az ágy lábánál, ezt először fel sem fogtam, elfordultam, majd a pillanat tört része alatt tudatosult bennem, amit láttam, visszakaptam a fejemet, de nem volt semmi. Vagy (ami kb. egy hónapja történt) vizesnek éreztem a lábamat. Először voltam olyan ostoba, hogy zoknit cseréltem, mert azt hittem tényleg vízbe léptem, de továbbra is azt a jelet küldte a lábam az agyamnak, hogy vizes a lábam. Nagyon kellemetlen volt, de pár hét alatt elmúlt. És lassan megint kezdek hangokat hallani, ez konkrétan ma történt. Az első eset legalább 10 éve történt/kezdődött. Most nincs sok időm, de mondjuk úgy, hogysok fura dolog szokott velem történni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!