Lehetek autista? Ilyen enyhébb változat?
Nos én nálam rengeteg tünet jelen van ami nagy valószinűséggel utalhat autizmusra ezt hogy "másnak érzem magam" 15 éves korom végefele vettem észre magamon, soha nem voltak barátaim, akik jelenleg vannak haverok, úgy érzem csak sajnálatból és kényszerből haverkodnak velem, nagyon intenzív szociális szorongásom van ami hozzá ségít a magányra, másrész nincs semmilyen tulajdonságom amiért őszintén öröm lenne velem bárkinek is barátkoznia velem, ha ezt a pár mondatot előben kéne elmondanom, akkor ki se tudnám nyögni egy értelmes szót se...Úgy döntöttem elmegyek pszichológushoz tanácsot kérni, csak már rettegek, hogy megint értelmi fogyatékosnak néz és diliházba küld, szinte már belebetegedtem ebbe az autizmusra hogy ha tényleg az a bajom és nem tudok rajta változtatni bármit is teszek...
Külön elnézést, hogy egyszerre ennyit írtam, egyébként rövidesen nem tudom érthetően szolidan szavakba fogalmazni a problémám, szóval mégegyszer elnézést, hogy meg se kérdeztem hogy kikérhetem-e a te véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!