Ez normális? Hogy tudok ez ellen valamit tenni?
Lehet, a vizsga meg úgy az egész tanulás dolog nem neked való...
Azt azért nem értem, hogy tudsz napi 8-9 órát tanulni? Ott valami hibádzik. Inkább pihenj és tanulj napi 3 órát, mert annak a tudásnak be is kell épülnie. A másik meg az, hogy ne az utolsó napokban akarj behozni éveket, ha tudod, hogy nem vagy jó tanulóképességű ember...
Már nem azért, de miért ne lett volna értelmes a válaszom? De megbocsáss, nem én küszködöm egy szaros főiskolával úgy, hogy egy hónapig tanulok napi 8-9 órát egy vizsgára...
Az is lehet, hogy funkcionális analfabéta vagy és nem érted, amit olvasol. Ez mára "népbetegség" lett, és sokan nem is tudnak róla, hogy azok, csak azt veszik észre, hogy képtelenek visszaadni annak a lényegét, amit olvastak pár perce...
Nem írtad, hogy nyelvvizsga, b.azd meg! :D
De a helyzet ugyanaz. Attól nem fog jobban menni, hogy parázol. Ha meg nem érzed úgy, hogy menne, akkor nem kell még vizsgázni....
Egy biztos: te tényleg ki vagy bukva most. Lehet, éppen szellemi-lelki pihenésre lenne szükséged, nem pedig napi 8-9 óra szellemi munkára. Így csak jobban kizsákmányolod magad, aztán csak nézhetsz majd. Nem bántás a célom, hanem ismerek egy embert személyesen, aki ugyanígy reagált le dolgokat, ahogyan te azt a válaszaidban teszed. Ő addig jutott, hogy a végén pszichiáter írt fel neki gyógyszert, illetve pszichológushoz járt terápiára.
Lehet, néha a pihenés többet segítene.
Nyelvvizsgára meg nem úgy kell tanulni, hogy vizsga előtt is napi 8-9 órákat tanulsz még 2 héten belül is.
Megkérdezhetem, hogy neked hogy zajlik a vizsgára készülésed most? Hogy néz ki egy napod? Milyen nyelvből és milyen szinten kell majd vizsgáznod?
Nem tudok együtt érezni azokkal, akik ilyeneken stresszelnek.
tudod mi a félelmetes? a halál. Az hatalmas. Ez meg csak egy fostos kis vizsga, halandó, tökéletlen, apró emberi lények játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!