Vagdostad már magad? Miért?
hát szerintem egyáltalán nem normálisak :D
de ne sértésnek vegyétek, én is vágok, de ez akkor is olyan őrült dolog
az meg hülyeség, h divatból vágunk, jó biztos van ilyen is, de a többség tuti nem
rejtegeti, takarja, s isten ments, h vki észrevegye
nem tudom megmagyarázni miért, egyszerűen elveszítem a fejem, s vágok, aztán napokig szenvedek, s most már uszodába se megyek többet a hegek miatt
őrült vagyok, s sok mindenki más is az
sosem fogom ezt megérteni...
mások örülnek ha fogynak 10-20kg-t, leszoknak a dohányzásról vagy valami betegségtől megszabadulnak, az egézséges 12-13 éves kiscsajok meg divatból vagdossák magukat :/ tisztelet a kivételnek
elhiszem ha van 1-2 ember aki pszichés problémákkal küzd de sokan meg az emo 'stílus' miatt teszik :@
hát az érdekes vagdosás, ahol nincs vér:D
az csak karcolás
mondjuk jobb is, hidd el:)
sokkal rosszabb, amikor nem tudod hogyan állítsd el a vérzés.
idézek egy válaszadót : "te kib@szotthülye vagy.. remélem egyszer balul fog elsülni.. egy patkánnyal kevesebb lesz a földön -_-" már bocs, hogy iyleneket mondok, de azért nézzél már magadba, kis taknyos.."
AKI EZT ÍRTA AZ A HÜLyE! ÜZENEM NEKI, HOGY Ő A TAKNYOS, MERT BÁR A KORÁRA BÜSZKE, AZ EMPÁTIASZINTJE EGY KÉTÉVESÉVEL SEM ÉR FEL... REMÉLEM EGYSZER AZ ILYEN VÁLASZADÓK IS OLYAN HELYZETBE KERÜLNEK, AHOL VÉGRE LE ESIK A MÓNIKA SHOW ÁLTAL KIROHASZTOTT AGYUKNAK VALAMI...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!