Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele mernél menni abba, hogy...

Bele mernél menni abba, hogy hipnotizáltasd magad? Ha igen, mit szeretnél megtudni magadról ezáltal?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyjából 10 éve használok önhipnót, de csak praktikus célokra.
2010. ápr. 14. 00:31
 2/7 A kérdező kommentje:
És azt hogyan csinálod?
2010. ápr. 14. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Én olvasgattam könyveket, hogy embereket visszavisznek hipnózisban az előző életükbe.

Én azt kipróbálnám. Hogy ki voltam korábban stb. Mert egyszer volt egy álmom, hogy tarkón lőttek egy koncentrációs táborban. És azóta úgy gondolom, hogy talán ott ért véget az előző életem.

2010. ápr. 16. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen megtudnám hipnózis segítségével, hogy kb 2-3 éves korom körül miért váltam életvidám, nyílt kislányból zárkózottá, szorongóvá, visszahúzódóvá.
2010. ápr. 20. 08:21
 5/7 anonim válasza:
Azt én is szeretném megtudni, hogyan csinálod az önhipnózist! Érdekelne! Egyébként sokan vannak, akiknek segít a rossz múltját feldolgozni.
2010. ápr. 20. 11:05
 6/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne az önhipnózis, hogy hogyan csinálod? Egyébként nagyon sok emberen tudnak így segíteni, hogy feldolgozza pl: a rossz múltját is....
2010. ápr. 20. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:

04-14 00:31 vagyok. Bocsi, hogy mostanában nem néztem be ide. :(

Gyakran koncentrálok az adott témára, például elképzelek, egy táblát, vagy egy darab papírt, amire egymás után leírogatom, hogy "Fel fogok ébredni :időpont:-kor". De lehet úgy is, hogy gondolatban elismételgeted magadnak. Vagyis "kondicionálod" magad.

Nekem könnyebb volt úgy, hogy becsuktam a szemem amíg nem volt ebben gyakorlatom.

2010. ápr. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!