Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdostad már magad? Miért?

Vagdostad már magad? Miért?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 13:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer kiborultam elég rendesen 3 napig nem ettem, és folyamatosan bőgtem akkor felvágtam az ereimet...

nekem eléggé látszik és nagyon szégyellem.... :(

2009. márc. 29. 17:55
 22/37 anonim ***** válasza:
79%
igen en is vagtam meg magam amikor az elso szerelmem elhagyott a karomat vagtam ossze a valamtol a kezemeig huztam az eles kest de venat nem vagtam el es a vonal melle huzzogattam vonalakat mint a viragnak levelei volnanak
2009. márc. 31. 20:25
 23/37 anonim ***** válasza:
70%
Elég szarügy ez,amikor valaki már annyira maga alatt van, hogy szétvágja az ereit...sajnos már én is majdnem eljutottam odáig, de hála az égnek, én még, nem vágtam meg magam soha, csak 1x véletlenül, de az nem azért volt, d egyszer már megfogtam a kést...de NEM VÁGTAM MEG MAGAM.
2009. ápr. 1. 14:43
 24/37 anonim ***** válasza:
57%
BOCSY AZ ELŐBB ÉRTELMETLENÜL FOGALMAZTAM: Én nem vágtam még fel az ereim, de már készültem rá, és 1x megfogtam a kést is. 1x véletlen meg vágtam magam, de akkor nem magam alatt voltam, hanem kaját készítettem.
2009. ápr. 1. 14:45
 25/37 anonim ***** válasza:
88%
én má vagdostam magam, de nem az ereimet, nem akartam öngyilkos lenni, csak idegességből csináltam. többször is előfordult már, de nem bánom, sztem nincsen vele semmi baj, csak ronda marad a helye utána. ja és nem pengével csinálom.
2009. júl. 11. 00:35
 26/37 anonim ***** válasza:
91%
Én igen, fel akartam vágni az arteria radialisomat.
2009. júl. 11. 00:54
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Néha annyira fáj valami, hogy kevésbé fáj, ha vágom magam. Mániás depressziós vagyok, szar családi háttérrel.
2009. júl. 11. 00:56
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 vagyok és nem feltűnésből csinálom, nincsenek barátaim, akiknek feltűnhetne, és a családom is sz*rik rám, és rejtegetem is. És igen, szerintem is jobb, mintha szétverném a lakást. Mondjuk a nyugtató hatásosabb lenne.. De ez legalább ingyen van:D
2009. júl. 11. 04:43
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Én is vagdostam magam, össze is kellett varrni. Nem tudom miért, de én egyszerűen szeretek belelátni magamba! Ez az egész arról szól, hogy bennem van egy csomó minden, és megnyitom. És megnyitom magam, és akkor látom hogy élek. :§ Hiszen ott a vérem...:)
2009. júl. 11. 11:43
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
Olykor elgondolkodom, hogy az ilyen emberek normálisak-e?
2009. júl. 12. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!