Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vonzódsz a vérhez, ill vagdost...

Vonzódsz a vérhez, ill vagdostad meg már magad emiatt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
igen...de már nem csinálom :)bár a vér még mindig tetszik :D
2009. dec. 4. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vonzódom hozzá, viszont volt olyan korszakom még csipszar koromban, hogy vagdostam magam, mert szarul álltak a dolgok... de azóta rájöttem, hogy ez nem megoldás.
2009. dec. 4. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
utálom a vért, szóval nem :)
2009. dec. 5. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ezért, de vannak dolgok belém vágva. Megnyugtatott, ha bánthattam önmagam, ma már nem pengével, és vérrel nyugtatom magam. Túl feltünő.
2009. dec. 5. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én magam nem szeretem a vért. Nem bírom a látványát, nem bírom azt se, ha csak megemlítik egy beszélgetésben, mert rosszul leszek tőle. Viszont néha, amikor nagyon kilátástalannal láttam az életem, akkor vagdaltam magam. Hülye vagoyk, tudom. De most már nem csinálom, és a vért ugyan úgy gyűlölöm.
2009. dec. 7. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem a vér miatt tettem és nem is vagdostam. Csak néztem a Fűrész 5-öt és viszketett a csuklómnál a kezem. De annyira lefoglalt a film és volt egy rész aminél kicsit túlizgultam magam és mire lenéztem a kezemre össze vissza volt karmolva a kezem, ömlött belőle a vér stb. És majdnem elhánytam magam, amíg be nem gyógyult dugdostam a kezem, még mindig nagyon látszik a nyoma sajnos. ezért hordok mindig 9 tonna karkötőt azon a kezemen.
2009. dec. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!