Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » El tudod képzelni úgy az...

El tudod képzelni úgy az életed, hogy nem tudsz bízni senkiben?

Figyelt kérdés
Főleg a mélyebb kapcsolatoknál, párkapcsolatokban, ahol érzelmileg is érintett vagy. És 0 a bizalmad, függetlenül attól, hogy a másik milyen. Mit lehetne ezellen tenni? Hogyan lehet ebből kimászni? 26/F
2011. jún. 22. 18:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is borzalmasan bizalmatlan vagyok MINDENKIVEL. Főleg az idegenekkel szemben. Egyetlen barátnőm azt mondta félelmetes ahogy egy idegenre nézek, gyanakvóan, mintha az egész élettörténetét és személyiségét próbálnám leelemezni az arcáról. Mondjuk, igaza van, fejben tényleg valami ilyesmi folyik le olyankor. Azt se bírom ha hozzámérnek, vállamat megfogják, az ölelések elől meg egyenesen menekülök. Ha suliban mellém ül valaki azelől is ösztönösen elhúzódok minél messzebbre. Ha másfél méternél közelebb vannak hozzám, vagy zsúfolt helyen vagyok ideges, frusztrált leszek, olyan bezártságérzethez hasonló érzésem lesz. Volt már hogy hatan álltak körülöttem én meg olyan idegbeteg lettem hogy teljes erőmből arrébb löktem egy csajt 'Húzz már arrébb' felszólítással. A lökés nem is jó szó, annál ez indulatosabb és erőszakosabb volt, csak nem tudok jó szót.
2011. júl. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!