Meg lehet bocsájtani valakinek, ha a szakítás ideje alatt mással volt együtt és terhes lett tőle? Újra lehet kezdeni így a kapcsolatot? El tudod képzelni, hogy ha ketten nem sikerült, annyira megváltozzanak a dolgok, hogy egy babával működni fog?
Egyetlen kapcsolatot sem hoz helyre egy baba,csak ront rajta.Az pedig külön nehezíti a dolgot,hogy más gyerekét kellene sajátodként nevelned.Nevelje fel az,aki csinálta,ne más nyakába varrja a felelősséget.
Ha viszont nem vállalja a gyereket,akkor valószínű az exed csak azért akar visszamenni hozzád,hogy ne egyedül kelljen felnevelni a babát.Megbocsájthatsz ugyan neki,de ne menj vissza hozzá!
értelek, és sajnálom, hogy így átvágtak...
Azt nem mondanám, hogy hasonló vagy ugyanolyan helyzetben vagyunk, mert az én hátam mögött nem röhög senki, őszintén elmondta mi történt, hogy mennyire egyedül érezte magát és azt is, hogy mennyire megbánta. Lehet, hogy naívnak tartotok, de én elhiszem neki, hogy szeret és én is szeretem.
Keves Kérdező! Azért hiszed el, mert el akarod hinni, nem látsz a szerelemtől. Fontolj meg ennyi objektív véleményt, tanácsot! Tudom, hogy nehéz, hiszen bármi történt, mégiscsak sok emlék összeköt vele. De vedd számításba, hogy (minimum) egyszer már szakítottatok/szüneteltetek, amit ő rögtön ki is használt és lefeküdt egy pasival, ráadásul védekezés nélkül! És még meg is akarja tartani az "emléket", mi több, veled akarja felneveltetni! Mégsem lehetett olyan tökéletes a kapcsolatotok! Gondolod, ha terhesen a másik pasinak kellene, most neked vallana szerelmet??? Most még nem nevet senki a hátad mögött, de ha belelépsz a csapdába, sokan fognak.
Bármilyen nehéz is, légy erős, és vess véget ennek a kapcsolatnak! Egy jól működő, fix kapcsolatba érkező, nagyon várt baba is tud érzelmi viharokat okozni a pár életében, nem is keveset! Hát még, ha a párod félrelépéséből összegereblyézett utódját akarod sajátodként felnevelni! A szándék gyönyörű, de hidd el, az élet nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!