Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg lehet bocsájtani valakinek...

Meg lehet bocsájtani valakinek, ha a szakítás ideje alatt mással volt együtt és terhes lett tőle? Újra lehet kezdeni így a kapcsolatot? El tudod képzelni, hogy ha ketten nem sikerült, annyira megváltozzanak a dolgok, hogy egy babával működni fog?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 22:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Te biztosan egy másik fórumon az ő kérdésére meg azt írnád, hogy egy életet semmilyen körülmények között nem szabad megölni, mert az nem tehet semmiről!

Na, mindegy, köszönöm a válaszokat, ez is egy vélemény! Éljetek boldogan!

2009. nov. 4. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne vállalj ekkora keresztet! Az a nő az első adandó alkalommal lefeküdt - védekezés nélkül!, bár védekezéssel is vérlázító lenne - egy másik férfival, akinek persze láthatóan a háta közepére sem hiányzik, nyilvánvaló, hogy érzelmek nélküli, nyers szexuális viszony(?) volt. Most meg, hogy az a szekér nem vszi fel, hozzád akarja magát mindenféle megbánásokkal, szerelmi vallomással visszakönyörögni, csak éppen a méhében ott növekszik a megcsalatásod örök emléke, bizonyítéka! Persze, az a kisbaba nem tehet arról, hogy ilyen arcátlan anyja van.

De most magadra gondolj! Biztos vagy benne, hogy sajátodként tudnád babusgatni, nevelni, szeretni? Hogy soha nem jutna eszedbe, hogy nem fájna, hogy miért nem terád hasonlít? Biztos vagy benne, hogy soha, egyetlen vitánál, veszekedésnél sem hánytorgatnád fel, vágnád oda, hogy honnan is cseppent ide ez a kisgyermek, hogy kinek a gyermekét neveled?

Más dolog egy kisgyermekes nőt megismerni, megszeretni és így vállalni a gyermekét, mert így tüske nélkül szeretheted, nevelgetheted, nem jutnak vele kapcsolatban nap mint nap rossz, megalázó élmények az eszedbe, ad absurdum még az édesapjával is jó lehet a kapcsolatod. De megint más, amikor a más gyermekének fogantatásához a te felszarvazásod örök, fájó emléke kötődik!

Ha valakibe valóban szerelmes vagyok, még a szakítás után is kell jópár hét, hónap, hogy kiheverjem és készen álljak egy új kapcsolatra. Hidd el, ezzel mindenki így van! Aki már néhány nap múlva lefekszik valakivel ( pláne ilyen rövüd ismeretség után?!), az sosem volt beléd igazán szerelmes.

2009. nov. 4. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én nem tudnám ezt elfogadni, bár attól is függne a dolog, hogy mennyi ideig voltunk külön. Mert, ha mondjuk 1-2 évig, és akkor pasizott be, az még nem is annyira gáz. Mert egy év után beeshet egy másik kapcsolat. Miért is ne eshetne be bármelyikünknek, ha egyszer már rége külön vagyunk. Az más, ha mondjuk csak egy pár hetes szünet volt,és ő úgy feküdt le valakivel. Azt gyerek ide-oda, nem tudnám feldolgozni. Más gyerekét nevelni? Érdekes kérdés! Szerintem ezt kapcsolatot eleve sok energia rendbe tenni, nem ha én még ott egy gyerek, aki ráadásul nem is a tiéd! Bár ki tudja, ha nagyon elfogadó vagy, és a hölgy is rendesen összekapja magát, meg lehet próbálni. Igazából is a csaj veszít mindenképpen, mert a férfi kiléphet bármikor a kapcsolatból, ha nem működik, a nő meg sajnos marad egyedülálló anyuka. Ha nagyon szereted és Ő is téged!!!!! meg kell próbálni.
2009. nov. 4. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:
10:02 vagyok. Az abortusz nem olyan durva dologg, mint amilyennek egyes nő beállítják.. Bár mindenki máshogy éli meg, neke azon kívül, hogy a szerelmemben csalódtam akkor (egyéb okok miatt) nem volt nagy szám, vagyis úgy vagyok vele, hogy tök mindegy, ez van. Viszont! Ha egyszer megbocsátasz valakinek egy hibáért (estedben ennek a nőnek a megcsalásért) már nem lesz jogod felemlegetni neki soha többet semmilyen vitánál, hogy milyen hibát követett el. Onnantól kezdve pokollá válna mindkettőök élete, hogy folyton csak a bocsánat kérés megy és a hibát hibára halmozás. Egy szó, mint száz, ha egyszer megbocsátasz neki, azt 100%-ban gondold is úgy és ne emlegesd neki soha, akármennyire haragszol. Tartsd magad ahhoz, amit mondasz, vagyis nézd el neki a hibát és neveld fel a gyerekét (ha szeretnéd, mert úgy látom ez a célod), de egy dolog van, ami mindennél fontosabb! Hamár nem vetetiktek el a gyereket és felnevelitek, ne ő szívjon a ti rossz döntéseitek miatt! Tehát ne rajta csattanjon az ostor.
2009. nov. 4. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem lesz működőképes a kapcsolat így sem.Ezt hidd el.Mi a fenének kellene ujrakezdeni egy ilyen teherrel?

Ő csak élje a saját életét,ha így alakult,biztos tudta mit csinál,a gyerekek nem véletlenül szoktak megfoganni.

Te meg ,ha azt állítod,hogy szereted Őt akkor még magadnak is hazudsz,mert nem szereted,hanem társfüggőségben szenvedsz,csak inkább valaki mástól próbálj meg függeni,ha már muszáj.Mert ebből semmi jó nem lesz hosszútávon .

2009. nov. 6. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia, mi lett, őszintén kíváncsi lennék rá! Összejött a dolog?

Kollégám egy állapotos nőt vett el, azóta még két fiút szült neki..:))

2022. ápr. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!