Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bolond lennék? (bővebben lent)

Bolond lennék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Néha a dolgokat amiket csinálok céltalannak érzem, ma például kerékpárral lementem a város közepére egy nyomdába kinyomtatni valamit, de én úgy vettem észre, hogy ez egy fölösleges és bonyolult megoldás, és még ha ráérek is, meg minden, kicsit céltalan, értelmetlen. Ráadásul a kínai turistákat kellett megkérnem, hogy figyeljenek oda a biciklimre, és annyira váratlanul érte őket, hogy nem is igazán értették (angolul sem) mit szeretnék. Végül is itthon hagytam a kábelt, szóval nem lett nyomtatás a dologból, de mostanában sok dologgal érzem így, ez csak egy egyszerű példa volt. És ugye amikor így érzi az ember elveszíti a magabiztosságát, ami azonnal nyílegyenesen meglátszik a karakterén, a mozgásán, mindenen, egyszóval úgy viselkedik az ember mint egy bolond és úgy is néznek rá, talán okkal, legszívesebben nem csinálnék semmit sem ilyenkor, ki sem mozdulnék... A kérdés egyrészt az, hogy más is érez-e néha ilyet. Hogy fölöslegesen csinál dolgokat, vagy mozgat meg komoly erőket a semmiért. Utazik rengeteget lényegtelen apróságok miatt, illetve más is érzi-e néha magán a zavartságot, amikor hirtelen rádöbben erre és azt az elkerülhetetlen dolgot, hogy minden szembejövő látja rajta és ezért meg is nézi, mint valami őrültet?..

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2011. jún. 15. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kellene tudni a családi hátteredet, életkorodat, tanulsz, vagy dolgozol, kikkel élsz, mi a napi rutinod, volt-e már gyógyszeres kezelésed- ez a kérdés nem ide való, de ezt neked is tudnod kell. El ne higyj semmit, amit ismeretlenül mondanak neked. Ha elfogadsz néhány jótanácsot-ezekkel nem minpsítelek (hogy tehetném, hiszen nem ismerlek), és ártani sem tudok.

Nézzük a fizikai oldalt: sportolsz? ha igen, mit? Volna kedved olyasmihez ami egyszerre energetizál, ellazít, koncentrációra késztet? próbáltad pl. a csikung-ot?

Fizikai oldal még mindig: a koncentrációs zavar legtöbbször víz és Mg, illetve Kálium hiány. Ismered a Schlüssler sókat? Vedd meg az 5, és a 6. számút. az 5 az idegrendszer sója, a magnézium élénkit. A magne B6 se rossz, de a B vitamint külön is megveheted, attól olyan drága.

Lelki oldal: ért mostanában valami nagy sérelem? Haláleset, szakítás? Otthon laksz még és a szüleiddel nem jösz ki? A sport itt is segít, pl a Bicaj remek ötlet!

Három: Unalmas a munkád? vagy nincs? Abban a korban vagy, hogy kellene, vagy lenne, de úgy érzed nins hozzá kedved?

Ha a 3 kérdésből kettő talált, keress fel egy pszichológust. És még egy apróság: Nem vagy egedül ezzel a problémával, minden 3-ik ember érintett valamilyen formában.

2011. jún. 15. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor igyekszem más feladatokkal egybekötni, vagy legalább valami kellemessel, például viszek magammal egy jó könyvet, ha várakozni kéne.
2011. jún. 16. 01:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem írj verset, novellát, regényt. Én imádnám a munkáidat.
2011. nov. 27. 12:50
 14/14 pókhalálebédfagyi ***** válasza:
ne haragudj, de fogalmam sincs, mi a bajod. nem értem.
2012. jan. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!