Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetek ennyire bolond?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek ennyire bolond? Még mindig vonz valamiért. Szerintetek mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Már lassan 3 hónapja összejöttem egy sráccal. Annó még társkeresőn ismerkedtünk meg, és a legelső tali feltétele az volt, hogy csak akkor, ha komolyan gondolom.Mármint hogy nem 2 hét és ennyi.Tulajdonképpen azóta minden okés köztünk, ő szeret, de én még szerelmes nem vagyok. Valamelyik nap iszonyatosan esett az eső faluban, és az utcán találkoztam a volt barátommal...Mondtam neki szaladjunk be hozzám,már mind a ketten bőrig voltunk ázva,van még nálam száraz ruhája, ha enyhül az eső,akkor majd hazamegy. Bejött, megnéztünk egy filmet, közben dumálgattunk, és mégcsókolt...Nem ellenkeztem, mert valamiért még mindig nagyon vonz...És mondta hogy még mindig nagyon szeret,és nem nagyon tud elfelejteni.Viszont tudja, hogy van barátom.(vele 2 évig jártam)...Most nem tudom mit tegyek...érzek iránta, viszont nem hiszem, hogy értelme lenne újrakezdeni.Ráadásul ott van a barátom, aki szeret, tudom, és vele mindig megyünk minden fele, tóhoz, sétálni, nem csak otthon ücsürgünk, és nem csinálunk semmit...De ha elmondom neki hogy megcsaltam, lehet, hogy elhagy!:(Most nem tudom mit tegyek...Szerintetek? 18/L
2010. ápr. 26. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:

mérlegeld mit szeretnél

valamiért szakítottatok az exeddel tehát valami nem működött,

viszont a mostani barátodnak mond el hogy mi történt

2010. ápr. 26. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit tennél ha semmilyen következménye nem lenne? Mert akkor az az amit igazán szeretnél.

Amit "megvilágosodtál", onnantól pedig már csak el kell döntened, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgatsz.

Ez most egy sablonosra sikeredett mondat volt de sebaj.

VAGY

Ha még érzel valamit a volt barátod iránt, és ugyebár a csóknál sem ellenkeztél, akkor mond el a barátodnak mi történt, és mivel azt mondtad belé nem vagy szerelmes, szakíts vele. Kezd újra a régivel. Bár.. Nagyimnak van egy jó mondása: csak a káposzta jó felmelegítve. Én igazat is adok ennek a mondatnak, de vannak olyan emberek akiknek az ilyesmi "nem okoz gondot".( és ez most nem degradálás nem bántás akart lenni, én egyszerűen nem lennék rá képes, ha már egyszer lezártam azt a fejeztet.)

Fontos , hogy miért szakítottatok a volt barátoddal.. Ha megcsalt, átvert vagy ilyesmi, akkor nem kéne vele újra összejönni. Ha történt egy buta félreértés vagy vitáztatok akkor lehet, hogy megérné.

Sokan arra is szoktak hivatkozni, hogy: két év.. három év.. na és? Ha nem megy, nem kell erőltetni.

Túl sok okos dolgot nem tudtam mondani, mert azt, hogy mit érzel csak te tudhatod.

2010. ápr. 26. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy csók még nem megcsalás inkább csak megingás ami még egy grál lovagnál is előfordulhat.És inkább azért imádkozz,hogy a döntésedet bármi is lesz mindkét srác elfogadja.
2010. ápr. 26. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki de ne úgy mint itt hanem úgy hogy pl.: te nem akarsz tőle semmit nem is volt az egészben semmi csak az exed akarta az egészet,vagy valami hasonlót...
2010. ápr. 26. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szerelmes, de nem szeretném otthagyni, mert nagyon szeretek vele lenni...Aztán még lehetek az...

A volt barátommal azért lett vége, mert hétvégenként rászokott erre a csak kanos bulizásra,ha meg mégse oda ment, akkor nem visz magával utánfutót,..egyszóval nem akarta, hogy vele menjek...

Nem szeretném vele szerintem újrakezdeni...de mi van, ha a barátom nem érti meg? Nála még a diszkóban a tánc is megcsalás...

2010. ápr. 26. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te már meg is hoztad a döntést,és srác2 a befutó.Ha meg mindenképpen el akarod mondani ezt a csók ügyet mindenképpen áldozatként tüntesd fel magad.Egy kis füllentésbe ritkán hallnak bele.
2010. ápr. 26. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem nem kell elmondanod:) de csak ha nemteszed meg még1x. mer ha igen akkor komolyan elkell beszélgetned mind2vel h milegyen meg magadban kell eldöntened h melyik éri meg jobban:)
2010. ápr. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!